Narøyna 20 og 21
5357 FJELL

Narøyna 20 Hytten går over ett plan og inneholder: - Gang, stue/kjøkken, to soverom og bad. Narøyna 21 Hytten går over ett plan og inneholder: - Vindfang, gang, stue/kjøkken, tre soverom og bad. Naust Naustet går over to plan og inneholder: - Naustrom og hems.

Standard

Narøyna 20
Velkommen til Narøyna 20!
Du blir møtt av en romslig gang på ca. 3 kvm. Fra gangen har du videre tilkomst til boligens toalettrom, stue og ett av soverommene til hytten. Gjennomgående for hytten er et nydelig tregulv.

Stuen er av romslig størrelse og måler ca. 17 kvm. Har har du god plass til å møblere med en sofagruppe og en koselig spisegruppe. Kjøkken og stue har en åpen løsning som opptimaliserer plassen i hytten. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av koketopp med gass og kjøleskap.

Hytten har to soverom som måler ca. 3 kvm og ca. 5,3 kvm. Det gjøres oppmerksom på at soverommene ikke oppfyller dagens krav til størrelse, men er tegnet inn som soverom i godkjente bygningstegninger.

Badet måler ca. 3 kvm og er innredet med servant med oppbevaring, biotoalett og dusjkabinett.

Narøyna 21
Velkommen til Narøyna 21!
Hytten har et praktisk vindfang på 1,4 kvm og som fører deg natudlig videre inn i hyttens gang. Gangen er på ca. 4 kvm og har tilkomst til hyttens tre soverom, bad og stue/kjøkken.

Stue og kjøkken har en åpen løsning og måler ca. 26 kvm. Stuens utforming gir naturlige soner til rommet og gir god plass til en hyggelig stue og spisestue. Kjøkkeninnredningern har profilerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av koketopp med gass, integrert ventilator, og har plass til kjøleskap.

Hyttens tre soverom er på henholdsvis ca. 7 kvm, 7 kvm og ca.6 kvm.

Badet har tilkomst fra gangen og måler ca. 4 kvm. Badet er innredet med servant med oppbevaring, biotoalett og dusjkabinett.

Fra hyttene er det kun en kort spasertur ned til tilhørende naust og brygge.

Velkommen på visning!

Byggeår

1978

Tomteareal

2320m2

Oppvarming

Narøyna 20
Fritidsbolig har oppvarming via elektrisitet og vedovn.

Narøyna 21
Fritidsbolig har oppvarming via elektrisitet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 06.06.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-07-2024

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 790 000
Meny