Storamyra 11
5355 KNARREVIK

Underetasje: Utleiedel: Gang, bad, bod benyttet som vaskerom, stue/kjøkken, bod og soverom. 1. etasje: Gang/trapp, trapperom, bad, stue/spisestue/kjøkken og soverom. Loftsetasje: Gang/trapp og 2 soverom.

Standard

Velkommen til Storamyra 11!

Romslig og innbydende entre med god plass til henge fra seg yttertøy og å sette fra seg sko. I entreen finner vi også boligens bad. Videre ledes du naturlig til resterende rom i første etasje: stue, spisestue, kjøkken og et soverom.

Første som møter oss er den romslige stuen. Det er parkett og laminat på gulv og malte overflater på vegger, fargevalgene delikate og de gode vinduesflatene gir rommet et naturlig lysinnslipp. Planløsningen gjør stuen enkel å innrede med sofa, bord, sittegruppe og annet passende møblement. Det er åpen løsning til kjøkkenet.

Kjøkkeninnredning har profilerte fronter, benkeplaten er av stein og heltre. Kjøkkenet har en kjøkkenøy som gir god benkeplass og oppbevaring. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Det er frittstående kjøleskap. Kjøkkenet er romslig som gjør at du har rikelig med skap- og benkeplass. Alt du trenger for små og store kokkekunster.

Videre i første etasje finner vi badet som ble oppgradert i 2021. Hovedbadet er romslig og er innredet med vegghengt toalett, dusj med glassnisje, dobbelservant med møblement, speil og belysning. Det er fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv, mekanisk avtrekkventil og spotlights i himling.

Boligen har tre soverom, et i første etasje og to i loftsetasjen. Soverommene er romslige og har plass til seng, nattbord og annet passende møblement.

I underetasjen finner vi et praktisk vaskerom. Det er flislagt gulv med varmekabler og flislagte vegger. Vaskerommet er innredet med varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og benkeplate med utslagsvask.

Resten av underetasjen finner vi utleieleiigheten. Leiligheten går over et plan og inneholder entre, åpen stue- og kjøkkenløsning, soverom, bad, vaskerom og innvendig bod.

Byggeår

1994

Tomteareal

693m2

Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt.

Oppvarming

- Varmepumpe i spisestue.
- Peisovn i stue.
- Øvrig oppvarming med elektrisitet.
- Gulvvarme i gang, stue/kjøkken, bad og vaskerom i leilighet.
- Gulvvarme på bad og vaskerom i hovuddel.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-06-2024

Kart
Storamyra 11, 5355 KNARREVIK

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 650 000
Meny