Apeltunhaugene 183
5238 RÅDAL

Turbotoppen borettslag

Andelsbrevnummer

20

Entré, innvendig bod, bad, soverom, stue og kjøkken. Ekstern rom: - Bod.

Standard

Velkommen til Apeltunhaugene 183!

Et flott inngangsparti med ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det første som møter deg er en lys entré med gode oppbevaringsmuligheter. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående høy standard på overflater og utstyr. Fra gangen er det tilkomst til innvendig bod på 1,8 kvadratmeter med god plass til oppbevaring.

Stue & Kjøkken |

I leiligheten har du en åpen stue/kjøkken løsning som gir rommet et sosialt preg. Rommet måler 25,5 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Kjøkkenet (TG1) har kjøkkeninnredning med slette fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med skyllekum, avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Det er belysning under overskap. Kjøkkenet er tilordnet med praktisk kjøkkenøy mot stuedel. Følgende hvitevarer er på kjøkkenet: Komfyr med induksjonstopp (Siemens), oppvaskmaskin (Siemens), frittstående kjøleskap med frysedel (LG) og Integrert ventilator (Flexit).

Bad |

Badet er av god størrelse og måler 6,5 kvadratmeter. Badet har keramiske fliser på gulv og vegger. Det er malte plater i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speilskap med belysning, gulvstående toalett og dusj med foldedører i herdet glass samt dusjgarnityr med takdusj og hånddusj. Det er elektriske varmekabler i gulvet, plastsluker og avtrekksventil i himling. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom |

Leilighetens soverom måler 11,9 kvadratmeter. Rommet er lyst og malt i behagelig farge. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Uteplass |

Terrassedøren i stuen leder deg ut på leilighetens usjenerte terrasse med utsikt mot grøntareal. Terassen er en 35 kvadratmeters forlengelse av stuen på fine sommerdager! Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med.

Bod |

Det medfølger tilhørende bod på bakkeplan i felles bodhus på 3 kvm.

Dette er en velholdt, lys og åpen leilighet. God planløsning, smakfulle innredningsløsninger og tidløse fargevalg gjør leiligheten lett å like og passende for de fleste!

Byggeår

2008

Tomteareal

8550m2

Parkering

Rullende parkering i garasjeanlegg.

Styreleder opplyser følgende om parkering:
Vi har flytende parkering i garasjene. Hver andel disponerer én plass i garasje, men altså ikke en fast plass. Dersom man har er enn én bil må en stå inne og én ute. Pr. nå har vi 4 ladeplasser i hver av garasjene (altså totalt 8 i borettslaget) og antallet vil bli økt når behovet er stort nok. Ladingen gjøres ved at man har abonement med Elaway med tilgang til alle laderne i borettslaget.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming.
- Varmekabler på bad.

Energimerking

Energikarakter D og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var til stede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

17.05.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

11-06-2024

Kart
Apeltunhaugene 183, 5238 RÅDAL

Se flere boliger i området

Meny