Fageråsveien 19C
5067 BERGEN

Bjørkhaug Borettslag (Reg=2010.11.30 av HESC)

Andelsbrevnummer

17

- Entre: 6,7 kvm. - Bad: 3,2 kvm. - Soverom: 8,7 kvm. - Kjøkken: 7,6 kvm. - Stue: 16 kvm. I kjeller - Bod 1: 2,3 kvm. - Bod 2: 2,2 kvm.

Standard

Leiligheten ligger fint til i blokkens øverste etasje. Oppgangen er bemerkelsesverdig fint holdt og leder deg med begeistring til toppetasjen.

Entre: 6,7 kvm.
Inngangspartiet er innbydende med fin plass for oppbevaring av sko- og yttertøy. Hele leiligheten er nymalt i fine farger de siste par årene. I kottet under skråtaket er det godt med lagringsplass i tillegg til de to bodene leiligheten disponerer i kjelleren.

Stue: 16 kvm.
Fra gangen ledes man videre inn mot leilighetens samlingspunkt, stuen. Her får man godt med naturlig lys fra altandør og stuevindu. Her må du særlig legge merke til det stilige enstavs heltregulvet som bidrar med mye karakter og sjarm. Det gjør også den lune vedovnen. På stuens 16 kvadratmeter innreder du enkelt med både spisebord og sofagruppe.

Balkong: 4 kvm
Fra stuen er det utgang til leilighetens balkong - kanskje leilighetens beste X-faktor? Balkongen vender mot sørvest, og kan skilte med både fine solforhold og utsikt gjennom Bergensdalen mot sentrum. Iflg. selger har balkongen sol fra ca kl. 10.30 til kl. 20.30 de beste dagene. Den oppleves også som relativt skjermet for vind.

Kjøkken: 7,6 kvm.
Kjøkkenet er pent innredet med hvite profilerte fronter, laminert benkeplate og flere glasskap. Her får du godt med arbeids- og oppbevaringsplass. Tross leilighetens størrelse ligger det godt til rette for deg som liker å lage mat. Servere kan du gjøre både på kjøkkenet og i stuen. Gjennom Veluxvinduet i taket kan du nyte den flotte utsikten over Bergen by mens du tilbereder favorittmiddagen. Av hvitevarer følger det med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator med kullfilter. Frittstående kjøleskap kan også følge med i handelen om ønskelig.

Bad: 3,2 kvm.
Leilighetens bad er helfliset og har varmekabler i gulv. Rommet inneholder dusjhjørne, innredning med servant, toalett, speil og belysning. Det er laget opplegg for vaskemaskin, fint for den som ikke vil benytte felles vaskekjeller.

Soverom: 8,7 kvm.
Leilighetens soverom måler 8,7 kvadratmeter og er nylig malt i en lekker og voksen grønnfarge. Her er det plass til dobbeltseng, nattbord, garderobe og annet passende møblemen.

Solforhold:
Kartet på denne lenken gir en god indikasjon: https://solforhold.norkart.no/eiendom/beta?lat=60.35930870935083&lng=5.355139484013365&accessKey=ec2280f4-1cf1-4d5c-a890-14fbcec70034

Byggeår

1959

Tomteareal

1664m2

Parkering

Parkeringsplasser tildeles etter søknad til styret. Tildeling etter ansenitet. Styret opplyser at det er ingen på venteliste p.t. Prisen på parkering er 300 kr/år. Dette er billigere enn gateparkering, så det må forventes at dette vil øke.

Borettslaget har installert 2 stk ladestasjoner for el-bil. Tilgang gjennom Elaway.

I påvente av fast plass, eller ved behov for flere biler er det offentlig gateparkering i Fageråsveien. Her er det innført boligsoneparkering, og man mulighet til å tegne parkeringsavtale med Bergen Kommune, eller parkere som gjest med appen "Parkering i Bergen".

Det er 2 stk gjesteparkeringsplasser på borettslagets tomt.

På visning: Når du kjører av Fageråsveien, hold til venstre og følg veien helt opp. Her finner du gjesteparkering og inngangen til 19C. Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med grønarealer, lekeplass, asfalterte adkomstveier, parkeringsplasser og garasjerekke.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og brensel, samt varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført 08.05.2024 av Takstkonsult AS / Kristoffer Sæle. Rapporten ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

NB: Rapporten omtaler en stoppekran i leiligheten. Det er ikke riktig. Det er felles stoppekran i kjeller.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-06-2024

Kart
Fageråsveien 19C, 5067 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny