Sverres gate 10
5010 BERGEN

BORETTSLAGET SVERRESGATE 6-10

Andelsbrevnummer

7

Entré (1,0 m²), Stue/kjøkken (27,6 m²), Bad (3,6 m²), Soverom (8,2 m²), WC (1,7m²), Ekstern bod (3,0 m²). Tilgang til felles bakgård.

Standard

Velkommen til Sverres gate 10 - en moderne og flott leilighet i en av Bergens skjønneste og mer sentrale gater. Leiligheten ligger i en flott bygård antakelig fra 1898 som man her eier sammen med åtte andre i et borettslag. Bygget er opplyst å være pusset opp i 2005. Da ble fasaden pusset, og bygget fikk bl.a. nye vinduer og gatedør. Ønsket var å gjenopprette det uttrykket og inndelingen bygget opprinnelig hadde. Fargevalget på de tre fasadene minner om Sør-Europa, og gir et sjarmerende bidrag til den trivelige lille gaten.

Leiligheten har normal standard i forhold til alder og tidspunkt for moderniseringer. Dette er et sted hvor du kan flytte inn uten å måtte tenke på umiddelbare oppgraderinger.

Gå opp steintrappen og rett inn til ditt nye hjem. Leiligheten ligger lett tilgjengelig i byggets første etasje. Etasjen er godt hevet over gateplanet slik at du får fin utsikt og minimert innsyn sammenlignet med en vanlig førsteetasje.

Entré (1,0 m²):
Leilighetens entré har plass til sko og jakker. Her finner du fliser på gulv og malte plater på vegger og i himling.

Stue/kjøkken (27,6 m²):
Parkett på gulv, malte plater på vegger og i himling.
Stuen er luftig og innbydende med mye naturlig og gjennomgående dagslys mellom vinduene her og på kjøkkenet. Her har du 27,6 m² å møblere som du vil, med plass til både salong og spisebord. Veggene er malt i en fin moderne beige som passer til det meste, og det er parkett på gulv.

Kjøkkeninnredningen har en moderne kvalitetsutførelse med bl.a. profilerte fronter/vitrineskap, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med skyllekum, avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innredningen gir praktisk oppbevaring og godt med arbeidsplass. Over benkeplate er det lagt fliser, og der er ekstra belysning under overskapene. Ventilator (Flexit) er integrert over keramisk platetopp (Bosch). Ellers følger det også med oppvaskmaskin (Asko) og frittstående kjøle-/fryseskap (Bosch). Ny stekeovn fra AEG ble satt inn mai 2023. Fra kjøkkenvinduet ser du ut i felles bakgård.

Hovedsoverom m/ en-suite bad (11,8 m²):
Innenfor kjøkkenet ligger leilighetens hovedsoverom på vel 8,2 m².I tillegg til den innebygde plassbesparende garderoben har du her plass til dobbeltseng med nattbord, og ev. annet passende møblement. Det er verdt å merke seg at soverommet her vender ut mot bakgård. Slik har leiligheten fordelen av enkel adkomst, men slipper sjenansen på soverom som mange kjøpere av førsteetasjer i sentrum bekymrer seg for. Det eneste vinduet på motsatt side er frostet, så her er det lite innsyn å frykte.

Bad (3,6 m²):
Hovedbadet ligger tilknyttet soverommet så du kan bevege deg direkte mellom rommene. Badet er fliset på gulv og vegger og har malte plater i himling. Elektriske varmekabler og vifte er installert, og rommet er ellers utstyrt med vegghengt toalett, dusj, speil, vegglampe og en stilig glasservant. Dusjen har dører i herdet glass.

WC/Vaskerom (1,7 m²)
Unikt for denne leiligheten er det ekstra vaske- og toalettrommet. Rommet har enkel tilgang fra stuen og er supert for gjester da hovedbadet slik holdes mer privat. Gulvet og sokkel er flislagt, og vegger og himling er malte plater. Elektriske varmekabler og vifte er installert. Her finner du toalett og vegghengt servant, samt opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel. (Målet på 1,7 m² bærer preg av ikke-målbart areal under trapp).

Ekstern bod (3,0 m²).
I kjelleren disponerer leiligheten bod. Enten du har få eller mange eiendeler er det essensielt med egen bodplass. Tilkomst via trapp fra gaten eller bakgård.

Bakgård:
Fra kjelleren er det utgang til en trivelig åpen bakgård som tilhører borettslaget. Bakgården er opparbeidet singel og skiferheller, og kan være en ypperlig plass til avslapping og til å ta imot gjester når været er bra. Iflg. selger er det tidvis sol her helt til kl. 18.

Ellers verdt å nevne er sikringsskap med automatsikringer og bredbåndstilknyning..

Alt i alt er dette en god og funksjonell leilighet med super planløsning og attraktiv plassering.

Velkommen på visning!

Byggeår

1898

Tomteareal

313m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Flere parkeringshus i området.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. El. varmekabler på bad, toalettrom og i entré.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført av Patrick Bang den 07.05.2024 og ligger vedlagt salgsoppgaven.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-06-2024

Kart
Sverres gate 10, 5010 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny