Hans Hauges gate 26
5033 BERGEN

Sameiet Hans Hauges gate 26

Leiligheten inneholder: entré/gang, bad, kjøkken, stue og to soverom.

Standard

Velkommen til Hans Hauges gate 26!

Leiligheten ligger fint til i klassisk bygård, plassert i en stille og rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Med nærhet til sentrum, Fjellveien, Fløyen, dagligvare og en rekke studieinstitusjoner har du alt du måtte behøve i hverdagen!

Leiligheten ligger fint til i en høy første etasje og en flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. 

Gangen er romslig og det er god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.

Fra leilighetens entré er der videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen: kjøkken, stue, soverom 2 (tv-stue), bad og soverom.


Stue |

Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 11,8 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik du måtte ønske. Stuen har takhøyde på ca. 2,79 og store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. I stuen er det plassert en rentbrennende peis som varmer godt på kaldere dager.

Kjøkken |

Kjøkkeninnredning med malte, profilerte fronter, benkeplate i heltre og heldekkende stålbeslag med oppvaskkum, skyllekum og ett-greps blandebatteri. Det er fliser over benkeplate og belysning under overskap. Kjøkkenet har integrert ventilator fra Flexit og det er montert komfyrvakt. Følgende hvitevarer er på kjøkkenet og medfølger handelen: komfyr med keramisk platetopp (Gram), oppvaskmaskin (Siemens), kjøleskap med frysedel (Gorenje).

Bad |

Badet har keramiske fliser på gulv og vegger og malte plater i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med profilerte fronter, benkeplate i laminat med toppmontert vask med ett-greps blandebatteri, speilskap, vegghengt toalett og dusjnisje med skyvevegger samt dusjgarnityr med takdusj og hånddusj. Det er elektriske varmekabler i gulvet, plastsluk og avtrekksventil i himling.

Soverom |

Leilighetens hovedsoverom ligger vendt mot baksiden av bygget som gjør rommet stille og svalt. Soverommet er av god størrelse og måler 12,1 kvadratmeter. Det er godt med oppbevaringsplass i rommets garderobeskap.  Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Soverom 2 har tilkomst fra stue og måler 7,5 kvadratmeter. Rommet er i dag innredet som TV-stue, men det er god plass til seng av ønsket størrelse, nattbord, skrivebord og annet passende møblement.

Uteplass |

Fra kjøkkenet er det utgang til felles branntrapp/ "balkonger" med videre tilkomst til sameiets felles bakgård. Her kan man nyte de fineste dagene.

Bod & fellesarealer |

Medfølgende ekstern bod i kjeller på 4,2 kvadratmeter.

Det er også mulighet for oppbevaring i øvrige fellesarealer i kjeller og på loft.

Felles vaskekjeller med to vaskemaskiner og en tørketrommel.

Generelt |

Bad:
- 2022 (dokumentasjon fra faglært): Bytte av varmtvannsbereder (plassert i kjeller), samt El arbeid. koble smart vvb. Det ble installert smartbereder (Høiax Connected Smart).
- 2020 Generell oppgradering av bad (ufaglært). Lagt ny flis på gammel flis, membran ikke rørt. Toalett skiftet, nytt "vegghengt" toalett er plassbygd. Topplate kan løftes av for innsyn, samt tilgang fra høyre side. Det er tatt bilder før, underveis og etter. Ny innredning (skap og benk). Skiftet armatur og vask.
- 2020 (dokumentasjon fra faglært): Bytte av dusjarmatur- og nisje.

Fasade:
- 2023 (dokumentasjon fra faglært): Husets tak ble utbedret for taklekkasje i 2010. Håndverkerfeil i denne forbindelse medførte skader i byggets fasade (maling som "flasset" av). Dette ble oppdaget og utbedret i 2021 av Håndverkshus AS: "Skraping, sparkling og maling av huset. Fuktskader oppe under takrenne og ved siden av ytterdør utbedret. Reparasjon av takrenner, nye beslag, feilsøking og utbedring av vindu på tak."

Øvrig:
- 2024 (dokumentasjon fra faglært): Kjøkkenarmatur byttet.
- 2023 (ufaglært): Leilighetens vinduer ble malt innvendig.
- Øvrig malt vegger i soverom2/TV-stue, hovedsoverom, samt kjøkkeninnredning.

Byggeår

1912

Tomteareal

165m2

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i boligsone 8: Sandviken. Du må ha synlig sonekort i bilen for å kunne parkere i boligsonen.
Pris: Kr 560,- per måned.
El-bil: Beboere med elbil får 25% rabatt for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen sentrum, se Bergen kommune sine hjemmesider.

Oppvarming

- Elektrisk
- Peis
- Gulvvarme på bad

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 27.04.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-05-2024

Kart
Hans Hauges gate 26, 5033 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny