Natterøy
5419 FITJAR

Hovedhuset går over to plan og inneholder: Første etasje: Gang, kjøkken og stue. Andre etasje: Gang m/ trapp og tre soverom

Standard

Velkommen til fantastiske Natterøy! Denne nydelige eiendommen ligger privat til på en øy, hvor det kun er et annet bruk. Hytten er bygget på 1800-taller og har flotte originale detaljer, åpne og lyse rom, samt en fantastisk tomt å utforske. Tomten er særdeles fint opparbeidet med gress, plener, dusjhus, eldhus, utedo, drivhus og aggregathus.

Her kan du virkelig trekke deg tilbake fra hverdagens jag og finne fred i flotte og naturskjønne omgivelser!

Velkommen inn i en romslig gang som måler ca. 9 kvm. Gjennomgående for etasjen er et nydelig tregulv som er malt i tidsriktige farger og gir en god flyt til etasjen. Som en del av hyttens sjarm finner vi en vedkomfyr i gangen som gir god varme på kalde dager.

Fra gangen kommer du videre inn til hyttens kjøkken. Kjøkkenet er på ca. 8 kvm og er fra 2015. Kjøkkenet fremstår moderne men i stil med hyttens sjarm og detaljer. Kjøkkeninnredningen har hvite profilerte fronter og en heltrebenkeplate med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn og gasstopp, samt frittstående kjøleskap med frysedel som går på gass.

Videre fra kjøkkenet kommer vi til hyttens stue og spisestue som måler ca. 22 kvm. Stuen har flotte laftede vegger og bjelker i tak. De flotte vinduene strekker seg lags veggen og gir en god og luftig romfølelse til stuen. Stuens utforming gir naturlige soner til rommet og kan enkelt møbleres med en hyggelig sofagruppe og spisestue.

Fra gangen beveger vi oss opp trappen til hyttens andre etasje. Her er det en romslig gang og du har videre tilkomst til hyttens tre soverom. Grunnet manglende tegninger på hytten har ikke megler kontrollert om rommene er godkjent som soverom.
Hytten har totalt tre soverom som måler henholdsvis 13,4 kvm, 4,9 kvm og 4,8 i målbart areal.

På tomten er det også eget dusj hus og utedo.

Velkommen på visning!

Byggeår

1877

Tomteareal

672337m2

Oppvarming

Fritidsboligen har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- To stk. ildsteder.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 21.05.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-07-2024

Kart
Natterøy, 5419 FITJAR

Se flere boliger i området

Ingen resultater
Meny