Søndre Skogveien 89
5055 BERGEN

Borettslaget Søre Skogvei 89X

Andelsbrevnummer

34

Leiligheten inneholder to etasjer: Første etasje: - entré, gang, bad, stue, spisestue og kjøkken. Andre etasje: - gang m/trapp, to soverom, bad og to boder Det er i tillegg en ekstern bod på 3,8 m².

Standard

Velkommen til Søndre Skogveien 89!

På høsten 2019 startet laget rehabilitering av borettslaget og fikk gjennomført tilleggsisolering, fasadeendringer, skifte av takstein, gulv på altan og dekkebelegg på bro og trapper, og installert balansert ventilasjon. Prosjektet ble ferdigstilt i 2021.

Leiligheten ligger fint til i byggets tredje etasje og en lys og flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. I gangen er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe. Fra leilighetens entré er der videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen.

Stue | 3.etasje

Fra inngangspartiet gjennom gangen ledes du inn til leilighetens samlingssted - en åpen og lys stue som måler 25 kvadratmeter. Rommets løsning gir rommet et sosialt preg. Store vindusflater sikrer naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene slik man selv måtte ønske. Fra stuen er det tilkomst til spisestue som måler 11,2 kvadratmeter. Rommet benyttes i dag som spisestue, men er registrert som soverom på byggetegninger mottatt fra Bergen kommune, som vil si at ved å sette inn dør kan man enkelt etablere et tredje soverom. Fra stuen er det også utgang til en herlig balkong på hele 21 kvadratmeter. Balkongen fungerer som en forlengelse av stuen på de fineste dagene!

Kjøkken | 3.etasje

Kjøkkenet måler 9,6 kvadratmeter, hvor du har rikelig med plass til å kokkelere. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med skyllekum og ett-greps blandebatteri. Fliser over benkeplate og  belysning under overskap. Følgende hvitevarer er integrert: komfyr med platetopp (Gram), oppvaskmaskin med synlig front (Whirlpool), kjøleskap med frysedel (Bosch) og integrert ventilator (Felxit).

Bad | 3.etasje

Badet er helfliset og måler 5,3 kvadratmeter med varmekabler i gulv. Det er malte plater i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med profilerte fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speil/skap med belysning, gulvstående toalett, utslagsvask, brannslange, varmtvannsbereder og dusjkabinett. Plastsluk og avtrekksventil på vegg.

Soverom | 4.etasje

Leiligheten har to soverom av god størrelse. Disse måler henholdsvis 17 kvadratmeter og 10,9 kvadratmeter. Innred med seng av ønsket størrelse, nattbord og annet passende møblement.

Bad | 4.etasje

Badet er helfliset og måler 5,3 kvadratmeter med varmekabler i gulv. Det er malte plater i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med profilerte fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, skap, speil, vegglamper, gulvstående toalett og buet dusjhjørne med dusjgarnityr samt hånddusj. Plastsluk og avtrekksventil på vegg.

Bod |

Tilhørende ekstern utvendig bod på 3,8 kvm.

Byggeår

1989

Tomteareal

6613m2

Parkering

Fast garasjeplass. Borettslaget har 25 garasjeplasser med elbillader som er mulighet til å leie mot betaling. Borettslaget har anledning til å bytte plasser slik at de som har elbil får tilgang til lader. Ved behov for ladestasjon ta kontakt med styret.
Det er gjesteparkering som kun skal benyttes av gjester.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gulv i entré og på begge bad.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg

Energimerking

Energikararkter: E. Oppvarmingskarakter: RØD

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

07.08.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-09-2024

Kart
Søndre Skogveien 89, 5055 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny