Ole Irgens' vei 54
5019 BERGEN

Sameiet Ole Irgens Vei 54

Leiligheten går over to plan og inkluderer: Andre etasje: Gang m/trapp Lofts etasje: Gang m/trapp, stue/kjøkken, bad, innredet rom og bod

Standard

Velkommen til Ole Irgens' vei 54! Du blir møtt av en romslig gang på ca. 3 kvm hvor du har mulighet til å henge fra deg yttertøy og sko. Fra gangen beveger vi oss opp trappen til byggets øverste etasje. Fra toppen av trappen har du tilkomst til leilighetens stue, bad og soverom. Her er det også en praktisk bod for ekstra oppbevaring.

Leilighetens stue måler ca. 17 kvm med et gulvareal på 28 kvm og er lys med flotte takvinduer som sørger for en nydelig naturlig lys i leiligheten. Stue og kjøkken har en åpen løsning som optimaliserer plassen i rommet og gir mulighet for å innrede med både en sofakrok, samt spiseplass.
Kjøkkeninnredningen er fra Invita har glatte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som gir et helhetlig inntrykk og består av stekeovn, keramisk platetopp, ventilator, kjøleskap og oppvaskmaskin. 

Soverommet måler ca. 3 kvm med målbart areal og et gulvareal på ca. 9 kvm. Her har du mulighet til å innrede med ønsket soveromsmøblement.

Leilighetens bad er helfliset med varmekabler i gulv og avtrekksventil i tak. Badet måler ca. 6 kvm og inneholder servant med oppbevaring, toalett, dusjhjørne og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Velkommen!

Byggeår

1948

Tomteareal

304m2

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 06.06.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-06-2024

Kart
Ole Irgens' vei 54, 5019 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny