Kvernhusrenen 36, 5208 OS

Stor og innholdsrik tomannsbolig over to plan med flotte uteområder og nærhet til sjøen. Barnevennlig område!

Prisantydning

3 750 000,-

Omkostninger totalt

111 490,-

Totalpris inkl. omkostninger

3 861 490,-

Omkostninger

93 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)
240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
16 500,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Tomannsbolig

  • Byggeår:

    2007

  • Kommunenr.:

    4624

  • Gårds/Bruksnr.:

    44/365

  • Seksjonsnummer:

    3

  • Primærrom:

    134 m2

  • Bruksareal:

    140 m2

  • Tomteareal:

    554 m2

  • Antall soverom:

    4

  • Antall baderom:

    1

  • Energimerking:

    C

  • Ligningsverdi:

    1159407,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2023

  • Takseringsdato:

    19-03-2024

  • Meglers ref.nr:

    5240063

Kvernhusrenen 36
5208 OS

Boligen går over to plan og følgende rom er inkludert: Første etasje: Vindfang, hall m/trapp, stue/kjøkken, to soverom og bad. Underetasje: To soverom, toalett og vaskerom.

Standard

Kaland & Partners v/ Petter Krantz har gleden av å presentere Kvernhusrenen 36! Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig nabolag med nærhet til sjøen og har en pent opparbeidet tomt. Tomten er opparbeidet av en stor hage, beplantning, terrasse og platting.

Første etasje |
Velkommen inn i en romslig entré på ca. 5 kvm. Her er det fliser på gulv og skyvedørsgarderobe med glassdører som har godt med oppbevaring til det man skulle ønske å henge fra seg av yttertøy. Fra entréen beveger vi oss vider til hallen som er på ca. 16 kvm og har tilkomst til boligens stue, kjøkken, to soverom og bad.

Stuen og kjøkkenet er på ca. 44 kvm som har en utforming som gir en naturlig flyt i rommet. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter i trevirke og stål, samt en laminat benkeplate med glassplate mellom benkeplate og overskap. Hvitevarene på kjøkkenet består av komfyr, integrert ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass hvor man kan tilberede både store og små måltider med familie og venner.
Fra kjøkkenet har man en naturlig sone for spisestue. Her har du også utgang til en nydelig altan på ca. 53 kvm som kan møbleres både med et stort spisebord og sofakrok.
Beveger vi oss videre fra spisestuen er siste del av stuen en hyggelig sofakrok med plass til en stor sofa til hele familien. I stuen er det også en peis som varmer godt på de kalde vinterdagene og gir en god atmosfære i rommet.

To av boligens soverom er beliggende i første etasje og er på henholdsvis ca. 14 kvm og ca. 8 kvm. Begge soverommene er av god størrelse som kan innredes med seng, garderobe og annet ønskelig møblement.
Fra hallen, i tilknytning til soverommene, han man tilkomst til et romslig bad på ca. 9 kvm. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og ventil i tak og vegg. Her er det innredet med servant med oppbevaring, toalett, badekar og dusjhjørne.

Underetasje |
Beveger vi oss ned trappen kommer vi til en lys og romslig gang med fliser på gulv og slette vegger. Fra gangen har man tilkomst til boligens tredje og fjerde soverom, vaskerom, wc og bod.

Boligens tredje og fjerde soverom er begge romslige med mulighet for å innrede med seng, garderobe samt annet ønsket møblement. I tilknytning til soverommene er et praktisk wc som er innredet med toalett og vask.
Boligens vaskerom er helfliset med varmekabler i gulv og elektrisk styrt vifte. Vaskerommet er innredet med skyllekar i stål, varmtvannsbereder, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vegg i vegg med vaskerommet er en bod av romslig størrelse som gir godt med oppbevaring i boligen.

Velkommen på visning!

Byggeår

2007

Tomteareal

554m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Beskaffenhet

Bebyggelsen består av tomannsbolig som er oppført med grunnmur av betong på antatt faste masser, yttervegger av pusset Leca isoblokk, bindingsverk med liggende trekledning på tilbygg, etasjeskillere av betongdekke, valmet tak tekket med betongstein.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Peisovn i stue.
- Varmekabler på bad og vaskerom.
- Varmepumpe.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Rune Løseth, datert 19.03.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-04-2024

Meny