Zetlitz gate 2b
5006 Bergen

Welhavensgate Boliglag AS

Andelsbrevnummer

1-36

Entré (6,1 m²), Stue/kjøkken (stue 20,2m² / kjøkken 7,8 m²), Soverom (11,7m²), Bad (2,9 m²). Leiligheten har også 2 stk eksterne boder, begge på ca 3 m². Én ligger tilknyttet vaskerommet rett over gangen i samme etasje. Det andre ligger i 1.et. (sokkeletasjen). Man har også tilgang til å benytte felles vaskerom, sykkelbod og takterrasse.

Standard

Velkommen til Zetlitz' gate 2B, en stilig og urban 2-romsleilighet i en av Møhlenpris sine mer moderne arkitekttegnede bygårder. Fasaden ble pusset opp i 2020.

LEILIGHETEN:

Her bor du med flott hjørneplassering og god oversikt over gågaten i Welhavens gate nedenfor og med utsikt nedover Zetlitz' gate mot Gyldenpris og Løvstakken og med t mulig trapper fra gaten. Beliggende i første boligetasje får du enkel adkomst med færrest mulig trapper fra gaten (det er ingen heis i bygget som skal betales for) og samtidig med alle vinduer godt hevet over bakken. I praksis erfarer man å bo i 2.etasje. I etasjen ligger også bod, vaskerom og utgang til felles bakgård.

Gangen er lys og har praktisk innredning med skyvedørsgarderobe for sko og yttertøy, samt plass til benk eller annet møblement i entrésonen. Gulvet i gangen er flislagt med kvadratiske lyse fliser. I gangen er det adkomst til soverom, bad og stue/kjøkken.

Fra gangen ledes vi inn i leilighetens oppholdsrom; stuen. Denne er åpnet opp mot kjøkken, noe som gir et praktisk areal på 20,2m² med plass til både sofagruppe og spisebord med gjester til middag. Rommet er malt i lyse fine farger og har enstavs laminat på gulv. I stuen må man legge merke til de særdeles store vindusflatene. Alle vinduer er byttet ut i mai 2020. På Møhlenpris er dette bygget ganske unikt når det kommer til vinduer. Her bor man i en av de nyere bygårdene (60-tallet) med modernisert fasade (80-tallet), men fortsatt med det klassiskarkitektoniske Møhlenprisiske landskapet som utsikt i tillegg til herlig lysinnslipp.

Innerst i stuen har selger i 2020 oppdatert leiligheten med en moderne og pen kjøkkeninnredning med slette hvite fronter. Disse reflekterer godt det fine lyset fra vinduene, og står ellers i god stil med leilighetens totalinntrykk. Her finner du integrert stekeovn platetopp, og kjøle- /fryseskap, i tillegg til god arbeidsplass og oppbevaringsmuligheter.

Leilighetens soverom måler 11,7m² og oppleves romslig og innbydende. Også her har man godt lysinnslipp som reflekteres av lysmalte overflater. Rommet har plass til stor dobbelseng, og har montert stor skyvedørsgarderobe med speildører innredet med praktisk garderobesystem.

Badet er helfliset med varmekabler på gulv og mekanisk avtrekk med egen bryter. Rommet har løsninger som utnytter plassen godt med ny servant i 2023 og dusjkabinett fra 2020. Klesvasken tar man på det gode felles vaskerommet beskrevet under.

Bod:Leiligheten har også 2 stk eksterne boder, begge på ca 3 m². Én ligger like tilknyttet vaskerommet rett over gangen over gangen i samme etasje. Det er ganske sjeldent å ha så enkel tilkomst til ekstern bod. Slik kan man gjemme bort ting man ikke bruker så ofte for å ha det litt mindre fullt i selve leiligheten. Den andre boden ligger etasjen under.

FELLESOMRÅDER:

Fellesvaskeri ligger like over gangen fra leiligheten. Fasilitetene der oppleves av megler som godt over gjennomsnittet for fellesvaskeri i Bergen. Her finner du bl.a. industriell vaskemaskin, tørkerom med tørkemaskin, vaskekummer og utgang til ekstra tørkehus/tørkesnorer i bakgård.

Felles bakgård har tilkomst fra samme etasje. Denne er stort sett benyttet til klestørking.

TAKTERRASSE: I 5. etasje ligger en flott felles takterrasse - en av de få man finner på Møhlenpris. Her er det plass til mange, og man har flott vestvendt utsikt med meget gode solforhold.

Alt i alt er dette en stilig og velholdt leilighet med spesielt god plassering på Møhlenpris. Leiligheten kan falle i smak hos de aller fleste, og har også en beliggenhet som kan passe manges hverdag.

Leter du etter bygårdsdrømmen på Møhlenpris kan dette være leiligheten du har ventet på. Er du ikke kjent med denne bydelens sjarm er dette din invitasjon. Stikk gjerne innom kaféen Nobel Bopel i 1.etasje for en kopp kaffe eller noe å bite i på vei inn eller ut.
Velkommen på visning!

Byggeår

1962

Tomteareal

243m2

Parkering

Offentlig gateparkering er tilgjengelig etter gjeldende bestemmelser. Det er både el-billadere og leiebiler like i nærheten.

Boligsone 4: Møhlenpris
Gateparkering:
- Pris: Bil 1: Kroner 560 per måned. Bil 2: Kroner 840 per måned. For firmabil koster det kroner 1530 per måned.
- Elbil: Elbiler får 25 prosent rabatt for beboerparkering
- Garasjeanlegg: Møhlenpris beboeranlegg

Gjesteparkering:
På bestemte plasser/ved parkometer. Se appen "Parkering i Bergen" for oversikt over gjesteparkering
Avgiftstid: mandag-fredag kl. 08-23 og lørdag kl 08-17
Timepris: kr 32
Maks parkeringstid: 2 timer

El-billading og delebiler:
- Ved Welhavens gate 71
- Ved Professor Hansteens gate 67
- Ved Thormøhlens gate 23

Det tas forbehold om at priser og betingelser kan endres.

Oppvarming

Varmekabler på badgulv. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.
 

Tilstandsrapport utført av

Øistein Fotland, 02.02.2024

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-03-2024

Kart
Zetlitz gate 2b, 5006 Bergen

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny