Bjørndalsskogen 57
5170 BJØRNDALSTRÆ

Bjørndalsskogen Borettslag

Andelsbrevnummer

91

Standard

Velkommen til Bjørndalsskogen 57! Dette er en lys og innbydende leilighet med gode utsikts-og solforhold. Borettslaget er veldrevet og kan by på flotte uteområder. i 2019 ble alle vinduer og altandører byttet. Det er også lagt opp til at alle kan få satt inn elbil-lader på garasjeplass.

Entrè | Velkommen inn! Det første som møter deg er en romslig entré på 4,2 kvm. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko i innhukk med garderobeskap. Her består overflatene av en pen laminat på gulv som er gjennomgående for hele leiligheten, med unntak av bad. Det er ellers slette vegger malt i tidsriktige farger. Sikringsskap er plasser i felles trappegang og inneholder skru/automatsikringer. For ytterligere oppbevaring disponerer leiligheten en bod på 4,3 kvm.

Stue | Vi tar turen videre inn til leilighetens stue på 20 kvm. Her får man rikelig med dagslys inn fra de store vindusflatene. Vinduene i leiligheten ble byttet i regi av borettslaget i 2019. Rommet er enkelt å innrede med en sofa av god størrelse, stuebord, tv-benk og en hyggelig spisegruppe. Fra stuen kommer vi ut til altanen på 14 kvm. Her kan man nyte solen fra tidlig på dag til sent på kveld. Det kan møbleres med en romslig sittegruppe, grill og det man måtte ønske.

Kjøkken | Fra stuen er det tilkomst til kjøkkenet på 6 kvm. Her er det rikelig med plass til å kokkelere, og god oppbevaringsplass. Innredningen består slette høyglansfronter og heltre benkeplate med nedfelt vask. Kjøkkenet inneholder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og vegghengt ventilator. Integrerte hvitevarer medfølger. Frittstående hvitevarer kan medfølge etter avtale.

Bad | Leilighetens baderom har en størrelse på 4,7 kvm. Overflatene består av fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Det er innfelte downligts i himling og varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj med glassvegger, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin og tørketrommel kan medfølge etter avtale.

Soverom | Fra stuen kommer vi til soverommet. Her er det innredet med dobbeltseng, nattbord og en flott garderobeløsning. Her er det rikelig med plass til oppbevaring. Rommet har en størrelse på 10,7 kvm.

Oppsummert er dette en flott leilighet som bør sees!

Byggeår

1975

Tomteareal

141724m2

Parkering

Alle har garasjeplass. Det er også mulig å få leie en parkeringsplass ute som det betales leie for, disse plassene vil bli utdelt etter liste når plasser blir ledig. For informasjon om venteliste og priser kan styret kontaktes.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

10.04.2024

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-05-2024

Kart
Bjørndalsskogen 57, 5170 BJØRNDALSTRÆ

Se flere boliger i området

Meny