Sundts veg 85
5221 NESTTUN

Sameiet Skjoldnes 1

Leiligheten går over ett plan og inneholder: Entré, stue/kjøkken, soverom m/ garderobe, bad, gjestetoaltt og bod. I kjeller medfølger en bod på ca. 5 kvm.

Standard

Velkommen til vakre Sundts veg 85 på Skjoldnes! Her bor du i praktfulle omgivelser med et behagelig bomiljø, hyggelig naboskap, flere fritidsaktivitetstilbud og flotte opparbeidede uteområder. Ved leiligheten er det også en Karpe dam, hvor en av Karpefiskene tilhører leiligheten! Sundts veg 85 sto ferdig i 2020 og holder en særdeles høy standard. Velkommen inn!

Entré |
Innenfor døren blir du møtt av en romslig og lys entré på ca. 8 kvm. Entréen er innredet med en skyvedørsgarderobe som strekker seg fra tak til gulv og har godt med oppbevaring. Gjennomgående for boligen er en flott en-stavs eikeparkett og slette vegger malt i tidsriktige farger.

Stue & kjøkken |
Fra entréen beveger vi oss videre til en luftig og åpen stue på ca. 39 kvm. Takhøyden og store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lys og bidrar til å skape en meget god atmosfære i stuen. Rommet har en praktisk utforming som gjør det enkelt å møblere i ulike soner, både en hyggelig sofakrok samt og en romslig spisestue. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir leiligheten et sosialt preg hvor man kan holde den gode samtalen gående mens man tilbereder både store og små måltider. Kjøkkenet er tidløst, levert av kvalitetsleverandøren Sigdal og gir godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har slette fronter med en slitesterk laminert benkeplate. Her er alle hvitevarer integrert i kjøkkenet og består av: Stekeovn, platetopp, ventilator i børstet stål levert av Røroshetta, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys.
Fra stuen er det utgang til boligens terrasse på 13,8 kvm. Her kan du nyte solen fra midt dag til sene kvelder med en nydelig utsikt mot havet.

Soverom |
Leilighetens soverom har tilkomst fra stuen og er på 19 kvm. På soverommet er det samme store vindusflater som i stuen som strekker seg fra tak til gulv og gir rommet godt med naturlig lys. Soverommet er av god størrelse og kan enkelt møbleres med dobbeltseng og annet ønskelig møblement. Fra soverommet beveger vi oss videre inn i en romslig walk- in garderobe på hele 9 kvm. Her er det innredet med romslige garderobeskap med speildører som gir godt med oppbevaring. 

Bad |
Beveger vi oss videre fra walk-in garderoben kommer vi til leilighetens bad. Badet er på ca. 14 kvm og er helfliset med vannbåren gulvvarme og mekanisk avtrekk. Her er det brukt tidløse materialvalg og gir deg den gode spafølelsen i eget hjem. Badet er innredet med dobbeltdusj, badekar, toalett, dobbelt servant og speil med innebygget lys levert av Sigdal.
Leiligheten har også et praktisk gjestetoalett med tilkomst fra entréen. Gjestetoalettet er på ca. 4 kvm og er helfliset. Her er det innredet med vask med oppbevaring, toalett samt opplegg for vaskemaskin.

Bod |
Vegg i vegg med leilighetens gjestebad og i tilknytning med entréen er en praktisk innvendig bod på ca. 4 kvm.

Byggeår

2020

Tomteareal

13740m2

Parkering

Med leiligheten følger fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Leiligheten har vannbåren gulvvarme. Fjernvarme via felles anlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Bryn, 15.01.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-07-2024

Kart
Sundts veg 85, 5221 NESTTUN

Se flere boliger i området

Meny