Vadmyrveien 32
5172 LODDEFJORD

Vadmyra Borettslag

Andelsbrevnummer

121

Entré (10,9 m²), Stue (21,0 m²), Kjøkken (12,3 m²), Soverom m/garderobe (13,2 m²), Soverom (9,8 m²), Soverom (7,0 m²), Bad (10,9 m²) og Innglasset balkong 9 m². I tillegg disponerer leiligheten én bod i underetasje på 8 m² (bodareal er hentet fra salgsoppgaven fra sist omsetning i 2022, og er ikke kontrollmålt ifm. dette salget)  

Standard

Andreas Grimstad Salbu ved Kaland & Partners har gleden av å presentere denne flotte lavblokkleiligheten i Vadmyra.

Dette er en kjekk 4-roms leilighet med praktisk beliggenhet i høy 1. etasje. Leiligheten består av entré, bad, 3 soverom, kjøkken, stue og innglasset balkong. Leiligheten har  gjennomgående moderne laminatgulv, er pent innredet og malt i tidsriktige farger.

Velkommen inn!

Entré/gang:
Du kommer inn i entréen fra felles trappegang, noen få trappetinn opp fra bakken - akkurat nok til at utsikten løftes litt opp, men uten å bli anpusten. Gangen er langstrakt og har plass til å henge fra seg på knagger, og ev. annet møblement. Herfra kan man gå direkte til badet, soverommene eller  videre til stuen.

Stue:
Stuen er på 21 m² og har plass til både spisebord og sofagruppe med ulike møbleringsalternativer. Her bør man legge merke til det gode lysinnslippet og særlig radiatoren som gir god og rimelig oppvarming  fra boliglagets sentralvarmeanlegg.

Innglasset balkong:
Fra stuen er det utgang til 9 m² innglasset vestvendt balkong. Denne fungerer som en forlengelse av  stuen omtrent året rundt.  Borettslaget tillater grilling med gassdrevet eller elektrisk grill.

Kjøkken:
Stuen henger sammen med kjøkkenet i åpen løsning. Kjøkkenet ble oppgradert med flott IKEA-innredning i 2017. Benke- og oppbevaringsplassen er meget er god for en leilighet. Gulvplassen her er også god. Mange naboer har spisebordet stående her. Nåværende eier har i stedet hatt lesekrok i kjøkkenhjørnet. Fra kjøkkenvinduet kan man fint følge med på lekeplassen i gården utenfor. Av hvitevarer medfølger  kjøle-/fryseskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekksvifte er integrert i kjøkkeninnredningen.

Bad:
Badet ble bygget ca 2009 i regi av borettslaget. Dette er utført i en smaklig stil med fliser på både gulv og vegger.  bygget med  baderomsplater på veggene og har malte fliser på gulvet. Ellers har rommet vegghengt toalett, dusjvegger, servant med underskap, samt speil,  hylle og belysning. Rommet varmes opp av varmekabler i gulvet.

Soverom:
Leiligheten har tre gode soverom på hhv. 13,2m², 9,8 m² og 7,0 m². Alle kan ha plass til dobbeltseng og garderobeskap. Det éne rommet benyttes i dag som kombinert gjesterom og kontor. Har dere barn gjør den gode gulvplassen at rommene også kan fungere som lekeareal uten at stuen opptas.

Byggeår

1971

Tomteareal

47121m2

Parkering

Parkering er kun tillatt med gyldig parkeringsbevis på anviste plasser. Her benyttes et elektronisk system kalt UNUM som borettslaget innførte i 2023. Systemet brukes også til registrering av gjesteparkering.

Leiebiler: Vadmyra Borettslag har 2 plasser avsatt til leiebiler fra HYRE, disse har vært på plass fra våren 2022. Her skal man kunne leie varebil, bl.a.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget. Opparbeidet med div interne veier, lekeplasser, grøntarealer og div prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Leiligheten varmes hovedsaklig opp av radiator. Ellers elektrisk oppvarming. Varmekabler på badet.

Nærvame og varmtvann er inkludert i felleskost.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 29.04.2024, utført av takstmann Øistein Fotland

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-05-2024

Kart
Vadmyrveien 32, 5172 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny