Erleveien 42A, 5097 BERGEN

Nydelig 4-roms sentralt på Landås med stor solrik balkong, peis og kjøkken fra 2019! Mulighet for parkering.

Erleveien 42A
5097 BERGEN

Søndre Erleveien Boliglag AS

Andelsbrevnummer

35

Boligen ligger i byggets andre etasje og inneholder: Entré/gang, stue, kjøkken, tre soverom og bad.

Standard

Velkommen til Erleveien 42A! Denne nydelige leiligheten har en sentral beliggenhet på Landås i en tilbaketrukket gate. Her bor du med kort avstand til buss, barnehage, skole, butikk og flotte turområder.

Velkommen inn i en romslig entré på ca. 8 kvm. Her er det god plass til å henge fra seg det man skulle ønske av yttertøy og sko før man beveger seg videre inn i leiligheten. Fra leilighetens entré har du tilkomst til samtlige rom.

Stuen er hjerte i leiligheten og måler ca. 25 kvm. Her er det parkett på gulv og lyse farger på veggene. Stuens utforming gjør den enkel å innrede med en hyggelig spiseplass, samt sofa. Den rentbrennende peisovnen i stuen varmer godt på kalde vinterdager og gir en lun følelse i stuen. Fra stuen har du også utgang til en nydelig vestvendt altan på ca. 10 kvm. Har kan du nyte de flotte sommerdagene i Bergen, fra midtdag til kveld sommerstid.

Videre beveger vi oss til kjøkkenet som er på 9 kvm og ble pusset opp i 2019. Kjøkkeninnredningen er levert av Norema og har glatte fronter med en slitesterk laminat benkeplate og planlimt stålvask. Kjøkkenet har en fin utforming som gir godt med skap- og benkeplass. Av hvitevarer består kjøkkenet av integrert stekeovn, ventilator, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin, samt «Amerikansk» kjøleskap m/frysedel og isbitmaskin.

Leiligheten har totalt tre soverom som alle er av god størrelse og er på henholdsvis 14,8 kvm, 8,8 kvm og 8,5 kvm. Det er en behagelig parkett på alle rom og romslige garderobeskap som medfølger handelen. Her kan du innrede med seng, kommode, pult og annet ønsklig møblement.

Badet er på ca. 5 kvm og har tilkomst fra entréen. Badet er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og elektrisk vifte på veggen. Her er det innredet med servant med oppbevaring,
speilskap m/belysning, toalett, badekar, samt opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Velkommen på visning!

Byggeår

1959

Tomteareal

2709m2

Parkering

Laget har noen faste parkeringsplasser og garasjer til leie som tildeles etter ansiennitet - søknad sendes styret i boliglaget. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Elektriske varmekabler på bad.
- Rentbrennende ildsted med glassfront.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert: 14.12.2023

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-04-2024

Meny