Østre Stiaberget 96
5179 GODVIK

Boligen går over tre plan og følgende rom er inkludert: 1.etg: Entré, gang, to soverom, bad og vaskerom. 2.etg: Gang m/ trapp, stue, kjøkken, WC og soverom. 3.etg (ikke godkjent): Gang, TV-stue og soverom.

Standard

Velkommen til Østre Stiaberget 96! Boligen ligger i enden av rekken og har flotte uteområder med nydelige solforhold.

Første etasje |
Velkommen inn i en romslig entré på ca. 3 kvm. Beveger vi oss videre inn i boligen kommer man til en romslig gang på ca. 16 kvm. Både i gangen og entréen er det praktiske og slitesterke fliser på gulv. Fra gangen har man tilkomst til etasjens soverom, bad, walk-in og bod, samt vaskerom.

Etasjens to soverom er på henholdsvis ca. 11 kvm og ca. 10 kvm. Her er det en behagelig parkett på gulvet og rommene er malt i tidsriktige farger. Rommene er innredet med romslige garderobeskap og har god plass til å innredes med dobbeltseng og annet ønsket møblement.

I tilknytning til soverommene er boligens bad som er på ca. 7 kvm. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og elektrisk vifte på vegg. Rommet er innredet med servant med oppbevaring, speil med integrert belysning, toalett, badekar og dusj med foldedør og elvestein.
Fra gangen har man tilkomst til en romslig bod på ca. 5 kvm. Her er det fliser på gulv og har godt med oppbevaring. Videre fra boden kommer vi til vaskerommet på ca. 7 kvm. Rommet er helfliset og er innredet med benkeplate med nedfelt vask av stål, varmtvannsbereder, fordelerskap samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet ble oppgradert i 2023 med ekstra opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, nytt blandebatteri og vask hvor dette også ble flyttet for å få bedre benkeplass på ny benkeplate. Det ble også montert et nytt underskap og satt opp nytt røropplegg med direkte avløp til sluk. Arbeidet ble utført av fagfolk.
Det er også en praktisk walk-in garderobe i tilknytning til gangen. Her er det god plass til å henge fra seg alt yttertøy og sko.

Andre etasje |
Beveger vi oss opp trappen til boligens andre etasje kommer man til en romslig gang på ca. 9 kvm. Her er det en flott og moderne parkett på gulv som går igjen i stue og kjøkken, og gir et moderne og helhetlig uttrykk. Fra gangen kommer man til en luftig og romslig stue på ca. 30 kvm. Her kan man enkelt møblere med en romslig sofa som rommer hele familien.
Den rentbrennende peisen gir et naturlig skille mellom stue og spisestuen og varmer godt på kalde vinterdager, samt gir en god atmosfære til rommet. Spisestue og kjøkken ligger i tilknytning til hverandre og er på ca. 31 kvm. Spisestuen er av god størrelse og har plass til et langt spisebord hvor man kan invitere både venner og familie på selskap.

Kjøkkenet er moderne med grå høyglansfronter og benkeplate i stein med underlimt stålvask. Kjøkkenet er også godt utstyrt med integrert komfyr, kaffemaskin, oppvaskmaskin, induksjonstopp og ventilator. I tillegg er et stort kjøleskap med frysedel og isbitmaskin. Kjøkkenets utforming gir et godt skille mellom spisestue og kjøkken og har godt med benke- og skapplass.

Boligens tredje soverom er i tilknytning til gangen. Soverommet er på ca. 8 kvm og kan innredes med seng og ønsket garderobeløsning.
I tilknytning til soverommet er et praktisk WC på ca. 2 kvm. Rommet er helfliset og er innredet med servant og toalett.

Loft |
Beveger vi oss videre opp trappen fra andre etasje ankommer man boligens loft. Her er det en praktisk gang på ca. 3 kvm. Fra gangen har man tilkomst til boligens fjerde soverom, TV-stue, to innebygde garderobeskap og bod på 2,6 kvm.
Boligens fjerde soverom er på 8 kvm og kan innredes med ønsket møblement. Fra soverommet har man en flott utsikt. Vinduene på loftet ble byttet i 2023.
Over gangen fra soverommet er en praktisk TV-stue på ca. 14 kvm. Her kan man innrede med sofa eller som et femte soverom.

Velkommen på visning!

Byggeår

1974

Tomteareal

340m2

Parkering

Man eier 1/12 av andel i garasjerekke merket med gnr. 137, bnr. 318. Dette utgjør en garasjeplass og denne følger eiendommen.

Arealbeskrivelse

Inneholder:
1.etg: Entré, gang, to soverom, bad og vaskerom.
2.etg: Gang m/ trapp, stue, kjøkken, WC og soverom.
3.etg (ikke godkjent): Gang, TV-stue og soverom.
I tillegg medfølger en bod og en walk-in i 1.etg og en bod i 3. etg.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med trapper, murer, terrrasser, plen og diverse beplantning.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Varmekabler på bad, vaskerom og gang i 1. etasje.
- Rentbrennende ildsted i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 29.04.24

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

20-06-2024

Kart
Østre Stiaberget 96, 5179 GODVIK

Se flere boliger i området

Meny