O.J. Brochs gate 18, 5006 BERGEN

Dokken | Sentral og moderne 2-roms med parkering, gasspeis og sjøutsikt! Sjelden sjanse i et veldrevet sameie.

O.J. Brochs gate 18
5006 BERGEN

Sameiet Møhlenpris Park

Areal og fordeling pr etasje: 3.etg: 52 kvm BRA / 49 kvm P-rom Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 3.etg: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad. I tillegg medfølger en innvendig bod på ca. 3 kvm og en ekstern bod i kjeller på ca. 6 kvm, samt utvendig parkeringsplass.

Standard

Velkommen til O.J. Brochs gate 18! Her bor du sentralt i Bergens bybilde med alt man skulle trenge innenfor gangavstand fra inngangsdøren.

Entré |
Velkommen inn i en romslig entré på ca. 5 kvm. Her er det innredet med en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter, hvor man har muligheten til å henge fra seg det man skulle ønske av yttertøy. I entréen har man også en praktisk bod på ca. 3 kvm for ekstra oppbevaring. Boden har belegg på gulv og inneholder nylig installert ventilasjonsaggregat og varmtvannsbereder. Gjennomgående for samtlige rom i leiligheten er en behagelig parkett, med unntak av bad og bod.

Stue/kjøkken |
Følger vi leiligheten videre kommer vi til en lys og romslig kjøkken/stue på ca. 27 kvm. Kjøkkenet er moderne med glatte fronter og en laminat benkeplate og planlimt stålvask. Kjøkkeninnredningen er levert av HTH og har fine detaljer som belysning under overskap og vinhylle. Integrerte hvitevarer medfølger handelen og inkluderer: Stekeovn, keramisk platetopp og gasstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap m/frysedel, samt vegghengt ventilator fra Thermex. Hvitevarene er levert av Siemens, foruten oppvaskmaskinen og kjøleskapet som ble skiftet i 2020 og er levert av Samsung.
Stuen er også av god størrelse og kan enkelt møbleres med både en hyggelig sofakrok og spisebord. Stuens midtpunkt er en stemningsfull gass peis som varmer godt på de kalde vinterdagene. I 2023 ble det installert et nytt ventilasjonsaggregat i leiligheten for balansert ventilasjon. Ventilasjonsanlegget gir et godt inneklima i hele leiligheten og kontrolleres via kontro9llpanel på veggen i stue.

Soverom |
Fra stuen har man tilkomst til soverommet som er på 11 kvm. Her er det godt med plass til å innrede med dobbeltseng, samt et romslig garderobeskap.

Bad |
Fra kjøkkenet har man tilkomst til badet som er på ca. 5 kvm. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og balansert ventilasjon med avtreiksventil i taket. Badet fremstår moderne og er innredet med baderomsmøbel med servant, to veggskap, vegghengt toalett, dusjhjørne samt opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har en god flyt med utsikt til Damsgårdsundet. Gjennomgående for boligen er en bra standard og smarte løsninger.
Velkommen på visning.

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

935m2

Parkering

Med leiligheten medfølger en tinglyst bruksrett til parkeringsplass av en bil på Møhlenpris Eiendom AS sin eiendom gnr. 164, bnr. 355. Parkeringsplassen er pr. i dag fast og er avbildet i annonsen. Møhlenpris Eiendom AS har rett til å anvise ny plass for parkering under forutsetning av rimelig varsel og saklig behov for dette. Parkeringsplassen kan ikke flyttes mer enn 500m fra bygget (O.J. Brochs gate 18).
Se vedlagt tinglyst erklæring for mer info.
 

Arealbeskrivelse

Inneholder: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er for det meste bebygget og har en stor felles takterrasse.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og gass.
- Varmekabler på bad.
- Gasspeis m/fjernkontroll.
- Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-11-2023

Meny