Skålevikstølen 5D
5178 LODDEFJORD

Boligen går over to plan og inneholder: Underetasje: Gang, tre soverom, tv-stue/kontor, bad og vaskerom. Hovedetasje: Gang, stue/spisestue/trapperom, kjøkken, WC.

Standard

Velkommen til Skålevikstølen 5D! Denne flotte og innholdsrike eneboligen holder en god standard, har en fin planløsning og romslige lyse rom. Boligen har en fantastikk uteplass på hele 60 kvm hvor du kan nyte en flott sjøutsikt og nydelige solforhold!

Velkommen inn i en romslig gang på ca. 5 kvm. Her er det montert en romslig skyvedørsgarderobe som god godt med oppbevaring til sko og yttertøy. I tilknytning til boligens gang er et praktisk gjestetoalett på ca. 2 kvm.

Fra gangen åpner boligen seg opp i en stor, luftig og lys stue på hele 46,5 kvm. Stuen har store flotte vindusflater som sørger for et nydelig lysinnslipp, samt en fantastisk sjøutsikt. Her er det en flott en-stavs parkett på gulv og hele 3,6 meters takhøyde i stue. Stuens utforming gjør stuen enkel å møblere både med en koselig sofagruppe ved boligens peis og en romslig spisestue.
Fra stuen har du også utgang til en nydelig terrasse på ca. 10 kvm hvor du kan nyte de flotte soldagene.

Beveger vi oss videre fra boligens spisestue kommer vi til et stort kjøkken på ca. 19 kvm.
Kjøkkeninnredningen er levert av Sigdal og har profilerte fronter/vitrineskap og laminatbenkeplate med underlimt stålvask. På kjøkkenet er alle hvitevarer integrert som gir ett moderne og helhetlig utrykk til kjøkkenet og består av: Stekeovn, induksjonstopp, ventilator, mikrobølgeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin med synlig front og kjøleskap med frysedel. Det er samme flotte utsikt fra boligens kjøkken og har god plass til en hyggelig spiseplass.

Beveger vi oss ned trappen til boligens underetasje blir du møtt av en romslig gang på ca. 15 kvm. Fra gangen har du tilkomst boligens tre soverom, tv-stue, bad og vaskerom.

Soverommene er alle av god størrelse og måler 13,4 kvm, 8,4 kvm og 7,6 kvm. Fra boligens hovedsoverom er det utgang til en nydelig terrasse som strekker seg rundt to av boligens husvegger og sørger for god plass til å møblere etter eget ønske. På boligens andre soverom er det i dag innredet med en nydelig garderobeløsning som gir godt med oppbevaring.

Underetasjen har også en koselig tv-stue. Tv-stue er på 10 kvm og kan innredes etter eget ønske.

I tilknytning til boligens soverom er badet. Badet er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og elektrisk vifte på veggen. Her er det innredet med dobbel heldekkende servant med oppbevaring, baderomsmøbel for ekstra oppbevaring, toalett og dusj. Badet er av god størrelse og måler ca. 8 kvm.

Boligens vaskerom er på ca. 11 kvm og har fliser på gulv og malte flate vegger. Innredningen er levert av Sigdal med profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med skyllekum. Ellers har rommet opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, brannslange, fordelerskap til rør-i-rør og varmtvannsbereder.

Gjennomgående for boligen er lyse og romslige rom. Flotte materialvalg og en god planløsning som sørger for plass til hele familien.

Velkommen hjem!

Byggeår

1999

Tomteareal

597m2

Parkering

Eneboligen har garasje med elbillader og gjesteparkering. Mulighet til å parkere ved oppkjøring til Skålevikstølen.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via brensel og elektrisitet:
- Vedovn i stue.
- Luft-til-luft varmepumpe.
- Elektrisk varmekabler i hele underetasjen samt gang i hovedetasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 12.08.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

06-09-2024

Kart
Skålevikstølen 5D, 5178 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny