Nordeidevegen 55B, 5251 SØREIDGREND

Unik eiendom ved Nordåsvannet – Store og solrike uteplasser – Garasje med takterrasse – Båtfeste – Motstrømsbasseng

Nordeidevegen 55B
5251 SØREIDGREND

Stor og flott enebolig med fantastisk beliggenhet i rolige og veletablerte omgivelser like ved Nordåsvannet. Boligen strekker seg over to etasjer og holder en gjennomgående god standard i alle rom med følgende romfordeling: 1.etasje: Entre, hall, toalettrom, vaskerom, kontor, soverom, bad, spisestue, stue og kjøkken. 2.etasje: Loftstue, soverom, bad to boder og kott. Parkering i garasje med takterrasse.

Standard

Velkommen til Nordeidevegen 55B!

En unik enebolig beliggende i vakre omgivelser like ved Nordåsvannet. Boligen strekker seg over to etasjer og holder en høy standard. Store solrike uteplasser som strekker seg rundt deler av boligen med flott sjøutsikt. Sommerstue på ca. 9,40m² beliggende på gavlsiden av huset mot syd. Boligen har også pergola med jacuzzi med motstrømsbasseng.

1.etasje:

Entre/hall:
Velkommen inn i en innbydende og romslig hall hvor det er god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her finner du en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir masse plass til oppbevaring av sko, tøy og tilbehør.

Toalettrom:
Et gjestetoalett på ca. 2,24m² som inneholder toalett, søyleservant, speil og lys. Her er det sorte granittfliser på gulvet og hvite fliser på veggene.

Vaskerom:
Stort og praktisk vaskerom med egen inngang. Rommet har innredning i merbau utførelse med stålvask. Her er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel med sluk i gulvet.

Soverom:
I denne etasjen finner du et stort master bedroom på ca. 26,5 m² hvor det er god plass til dobbeltseng og annet ønsket inventar. Her er det en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir mye oppbevaring til klær og tilbehør. Fra soverommet er det utgang til boligen terrasse.

Kontor/arbeidsrom:
Et rom på ca. 7,2m² som kan benyttes etter ønske og behov. Rommet er i dag innredet som med kjøkkeninnredning.

Bad:
Badet i denne etasjen er romslig og stort med en størrelse på 13,4m². Badet er helfliset og innredet med dusjnisje med glassdør og veggsluk, badekar med sluk under, klosett og møblement med servant, to vegghengte skap, og spil med lys.

Stue:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Fra sofakroken kan du nyte den flotte utsikten over Nordåsen.

Kjøkken:
Lekkert kjøkken levert av kvalitetsleverandøren Ballingsløv. Kjøkkenet er stort og praktisk med mye oppbevaringsplass og benkeplass til kokken. Kjøkkeninnredningen i hvit profilert utførelse med sort granitt benkeplate med nedfelt vask, overskap med glassfelt og lys. Her er integrerte hvitevarer som platetopp (80 cm) med induksjon, oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og to stk kjøleskap med frysedel. Smuleoppsug i kjøkken (sokkel), lysarmatur og strømuttak under overskap.

Spisestue:
Boligen har en flott spisestue med god plass til langbord hvor du kan invitere familie og venner til middag.

2.etasje:

Loftstue:
Boligen har en koselig stue i 2. etasje som kan innredes etter ønsker og behov. Her er det plass til sofagruppe og annet ønsket inventar. Et supert sted hvor man kan trekke seg tilbake fra en travel hverdag, slappe av og nyte en god bok. Utgang fra loftstuen til veranda på ca. 24 m² med nydelig utsikt.

Soverom:
I denne etasjen ligger et stort soverom på ca. 18m² med god plass til dobbeltseng, garderobeløsninger og annet ønsket møblement.

Bad:
Romslig og helfliset bad på ca. 10 m² med innfellbart dusjhjørne i glass, plastsluk med oppsamlerkopp, klosett, boblebadekar med sluk under, møblement med servant, speil/lys og dobbel jordet stikkontakt.

Bod:
Boligen har godt med lagringsplass i denne etasjen med to boder og kott.

Byggeår

2008

Bruksareal per etasje

1. etasje: 73m²
2. etasje: 206m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1012m2

Parkering

Parkering i garasje og ellers på tomten.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: 1-etasje: Entre, hall, toalettrom, vaskerom, kontor/soverom, soverom, bad, spisestue, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Eiendommen er på 1012.3 m² og er pent opparbeidet. Asfaltert vei og parkering ved boligen. Utvendig belysning, strømuttak og vannuttak. 2 stk. utvendig gassuttak.
Utvendig hovedstoppekran i inngangspartiet.

Oppvarming

Vannbåren varme i 1. etasje, sentral i vaskerom/teknisk-rom
Gasspeis i stuen.
Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Sertifisert Takstingeniør: Øystein Lunde

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

20-06-2023

Meny