Gimleveien 77
5052 BERGEN

Sameiet Gimleveien 77

Flott 3-roms leilighet like i nærheten av Brann stadion. Leiligheten ligger i byggets underetasje og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og bod. Leiligheten disponerer også terrasseplatting utenfor iht. vedtekter.

Standard

Velkommen til Gimleveien 77, en moderne og flott 3-roms leilighet sentralt beliggende nær Brann Stadion. Her ligger man lunt til i fredelig område, med gode solforhold og stor, solrik terrasse. Leiligheten fremstår lys og trivelig med pene kvaliteter og løsninger, herunder nytt gulv i 2024. Kort vei til buss og bybane, barnehager og skoler.

Leiligheten ligger i byggets underetasje. Via trapp ned fra husets fremside kommer man ned på den store og lune terrassen på 71 kvm, som er fellesareal men som iht. vedtekter disponeres av denne leiligheten. Her har man god plass til utemøblement, flotte solforhold og det er avgrenset med hekk mot naboeiendom.

Vi går inn i leiligheten. Her kommer man inn i en lys og hyggelig entré med laminat på gulv, som var ny i 2024. Gulvet er gjennomgående i hele leiligheten og bidrar til et stilig, helhetlig uttrykk. Veggene er av gips og er malt i tidløse farger.
Entréen har plass til klesoppheng, og man går herfra videre inn i stuen.

Romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen har plass til salong og spisestue, og det er også tilkomst til terrassen. Det er innlagt fiber i leiligheten, uttaket er plassert i stue.
Kjøkkenet er pent og praktisk med lyse, slette fronter og laminert benkeplate, og man har også integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Meget praktisk med to romslige soverom i leiligheten. Soverommene har god plass til dobbeltseng og garderobe.

Lyst og flott bad med fliser på gulv og vegger, og underliggende elektriske varmekabler. Innredningen består av dusjhjørne, vegghengt toalett, veggskap, servant med skapinnredning, samt opplegg for vaskemaskin.

Like ved inngangsdøren er det tilkomst til innvendig bod på 3,8 kvm, med god oppbevaringsplass og montert rotoravfukter.

Byggeår

1934

Tomteareal

317m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Selger opplyser at det er soneparking i hovedgate og mot parkeringsbetaling. Det er mulig å parkere en bil foran huset etter avtale med de andre i sameiet.

Beskaffenhet

Felles tomt. Tomten er opparbeidet med gruset/asfaltert adkomst, gressplen, terrasseplatting i trevirke og buskebeplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage datert 01.07.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-07-2024

Kart
Gimleveien 77, 5052 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny