Skurtveitvegen 52
5917 ROSSLAND

Denne eneboligen inneholder følgende: Hovedetasje: Gang, stue, to soverom, bad, våtrom/m badstu, vaskerom, bod (lavere nivå) Andre etasje: Entré loft, gang, stue, kjøkken Loft: Gang, stue, to soverom, kjøkken, bad, bod.

Standard

Velkommen til Skurtveitvegen 52, en stor, innholdsrik enebolig med nydelig landlig beliggenhet på Rossland. Denne eneboligen går over tre etasjer og kan by på flotte fasiliteter. Her er det kort vei til Frekhaug der en kan finne et godt utvalg av butikker, treningssenter, Frekhaug kai med mer, og busstopp er like ved.

Det første en vil merke når en ankommer eiendommen, er hvor rolig og befriende området er. Eiendommen har stor tomt, der det kun er fantasien som setter grenser for hva en kan bruke plassen til. Hagen er flott opparbeidet, og i front av boligen har en fine muligheter til å parkere opp til flere biler.

Vi går inn i boligen!

Vi går inn i den nederste etasjen. Her vil en komme inn i en stor gang, der en kan henge fra seg alt av yttertøy. Mulighetene er store for å etablere flere garderobeskap og andre innredninger for yttertøy. Dersom en velger å gå rett frem ved entreen vil du gå igjennom en lengre gang før en kommer til et av boligens tre bad. Dersom en heller går til høyre ved entreen, vil en komme til en meget flott kjellerstue.

Kjellerstuen er et flott rom til selskap, her har en plass til godt med møblement, TV, kommoder med mer, i tillegg følger det med en flott peis. Dette rommet må oppleves! Ut fra kjellerstuen kan en enten gå inn til et stort soverom, eller inn til nok et våtrom/badstu.

Badstuen er av ekte finsk kvalitet materiale, og gir denne boligen noe ikke alle andre har.

Vi går opp i andre etasje!

Når en går opp trappen til andre etasje vil en gå rett inn i gangen. Gangen her blir som et knutepunkt for inngang til flere rom. Dersom en velger å gå inn til venstre vil en gå rett inn til boligens kjøkken. Kjøkkenet er av eldre standard, men også av topp kvalitet fra den gang. Kjøkkenet er av god størrelse og en har godt med plass til både spisebord og annet. Kjøkkenet er på 12 kvm.

Dersom en går rett frem i gangen vil en gå rett inn i stuen. Stuen er på hele 30kvm. Her kan en innrede stuen til akkurat det en ønsker.

Tilbake i gangen. per nå står det en kommode foran en dør. Denne døren går opp til øverste etasje. Den dag i dag leies øverste etasje ut, og dermed gir dette en fin side inntekt. For å gå inn i denne ved innredningen som er nå må en gå ut, og rundt boligen. Dersom en ikke ønsker å leie ut så kan en velge å ikke sette noe foran døren, og dermed bruke etasjen som en selv ønsker.

Vi går opp til øverste etasje.

Når en åpner døren, kommer en til et mindre rom der en fint han ta av og henge opp yttertøyet. Videre går vi opp trappen. Når en har gått opp vil en få flere muligheter. Går en til venstre går en inn på kjøkkenet. Går en til høyre kommer en inn på et soverom, og hvis en går rett frem kommer en inn til en stue. Videre inn fra stuen kan en gå rett inn denne etasjens andre soverom.

Øverste etasje er innredet til beboelse og har egen inngang, samt tilkomst fra boligens andre etasje. Denne etasjen er utleid for kr 7.500 + kr 1.000 for strøm, per måned, men det presiseres at denne delen ikke er søk eller godkjent som utleiedel, da det ikke finnes byggetegninger for boligen.

Byggeår

1956

Tomteareal

3831m2

Parkering

Stor plass til å parkere opp til flere biler på eiendommen

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, og vedovn.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-08-2024

Kart
Skurtveitvegen 52, 5917 ROSSLAND

Se flere boliger i området

Meny