Skjelangervegen 634
5917 ROSSLAND

Denne boligen inneholder følgende: Hovedetasje: Entré, Gang, Stue, Kjøkken, Soverom og Bad. Loftsetasje: Gang, Tre soverom. Kjeller: Gang, Vaskerom, Verksted, Toalettrom og Bod

Standard

Velkommen til Skjelangervegen 634, en romslig og innholdsrik enebolig med flott, landlig beliggenhet. Boligen går over tre etasjer og er gjennom årene pusset opp litt og litt. En del arbeid gjenstår, så her har man gode muligheter til å lage sin egen drømmebolig. Kort kjørevei til Frekhaug med butikker, treningssenter, Frekhaug kai med mer, og busstopp er like ved hovedveien.

Inngang i boligens hovedetasje. Entréen har flislagt gulv med god plass til klesoppheng, her går man videre inn til en ny gang, der en enten kan ta første til høyre inn til boligens bad, rett frem til boligens største soverom, eller til venstre inn til stuen.
Stuen er lys, åpen og romslig. Til venstre i stuen vil en måte på en spisestue som også er et møtepunkt for boligens kjøkken.

I denne etasjen vil en finne kjøkken, spisestue, stue, mellomganger, soverom bad og entré.

Kjøkkenet er et moderne mørkt kjøkken fra IKEA, som ble installert i 2023. Her er det intrigerte hvitevarer, godt med benkeplass, og nydelig utsikt.

Ut fra stuen kan en gå ut til boligens store terrasse. Terrassen har hele 77kvm, og strekker seg rundt to av fire vegger. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Vi går tilbake til entréen. Rett før en går inn på hoved soverommet kan en gå opp trappen til 2. egt. Her oppe vil en finne tre av de totale fire soverommene. Disse rommer godt med plass.

Kjelleretasjen: i kjelleren vil en finne boligens vaskerom som er på 12,8kvm. I tillegg vil en her møte på et verksted, toalettrom og bod.

Som en sikkert allerede har sett så er dette en flott enebolig med en svær tomt. På fremsiden av boligen vil en se at det er godt med plass til flere biler på egen tomt. Rundt boligen og på baksiden er det opparbeidet en fin hage, med vedskjul og et anneks. Annekset er på 7kvm.

Byggeår

1955

Tomteareal

1546m2

Parkering

Det er godt med plass til biler på fremsiden av boligen. Her kan en stå parkert med veldig mange biler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og peis med vedfyring.

Energimerking

Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-08-2024

Kart
Skjelangervegen 634, 5917 ROSSLAND

Se flere boliger i området

Meny