Runnhovda 30
5281 VALESTRANDSFOSSEN

Sameiet Runnhovda 30-34

Stort rekkehus med flott beliggenhet i etablert boligområde. Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, innvendig bod og utvendig bod. Stor terrasse på 76 kvm. U-etg: Gang, tre soverom, bad og to utvendige boder.

Standard

Velkommen til Runnhovda 30, et lekkert og romslig enderekkehus med pene kvaliteter, stor terrasseplatting og god planløsning. Her har man også blant annet balansert ventilasjon, tre store soverom og parkering i carport. Flott beliggenhet i trivelig nabolag, med nydelige sol- og utsiktsforhold samt kort gang- eller kjørevei til det meste man trenger i det daglige.

Man parkerer i carport like ved inngangspartiet, og går inn i en lys og hyggelig entré/gang i boligens 1.etasje med stilig flislaminat på gulv og lysmalte vegger. Tilkomst til innvendig bod med skyvedør, som f.eks kan innredes som garderobe om ønskelig.

Rett til venstre for entréen ligger ett av boligens to bad. Badet har mørke, keramiske fliser på gulv og lyse baderomsplater på vegg, og her er også varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, servant med skuffeinnredning samt opplegg for vaskemaskin.

Videre fra entré/gang kommer vi inn i stor og romslig stue/kjøkkenløsning, lys og luftig med godt lysinnslipp fra store vindusflater på begge sider. Pen laminat på gulv, og veggene er malt i flotte, behagelige farger. Stuen har god plass til flere sittegrupper, og montert vedovn avgir god varme når man trenger det på kalde vinterdager.
Stort og lekkert kjøkken med god skap- og benkeplass, og plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen er fra kvalitetsleverandøren Sigdal med lyse, profilerte fronter og laminert benkeplate. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Her er også waterguard og komfyrvakt.

Fra stue/kjøkken er det utgang til en herlig terrasseplatting på hele 76 kvm. Plattingen strekker seg rundt halve boligen og har meget gode sol- og utsiktsforhold, og plass til flere sittegrupper. Tilkomst til stor, utvendig bod på 5 kvm.

Fra stue går vi ned i boligens underetasje, hvor vi kommer ned i lys gang med tilkomst til alle tre soverom i boligen samt bad nr. 2.
Flott laminat på gulv som er gjennomgående i hele etasjen.
Soverommene er meget store med god plass til seng, garderobe og evt. kontorløsning om ønskelig. Rommene er malt i duse og pene farger.

Bad nr. 2 er av god størrelse og har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Baderomsplater på vegg. Badet er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og servant med skuffeinnredning. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel er det også på badet, dette befinner seg i et innhuk med skyvedør.

Det er mulig å gå ut til hage fra underetasjen med trapp opp til platting. Her er også to utvendige boder på 6,4 kvm hver. Man har dermed rikelig med oppbevaringsplass.

Alt i alt en super familiebolig beliggende i flott og barnevennlig område!

Byggeår

2018

Tomteareal

1669m2

Parkering

Plass til flere biler på eiendommen, derav en i carport. Det er elbillader i carport.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 04.03.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-03-2024

Kart
Runnhovda 30, 5281 VALESTRANDSFOSSEN

Se flere boliger i området

Meny