Midtunhaugen 76F, 5224 NESTTUN

Flott rekkehusleilighet med nærhet til Bybanen – stor solrik terrasse og nydelig utsikt – garasjeplass med lademulighet

Prisantydning

4 790 000,-

Omkostninger totalt

131 890,-

Totalpris inkl. omkostninger

4 921 890,-

Omkostninger

240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
119 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-)
10 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Rekkehus

  • Byggeår:

    1992

  • Kommunenr.:

    4601

  • Gårds/Bruksnr.:

    43/830

  • Seksjonsnummer:

    3

  • Seksjonsbrøk:

    11/215

  • Primærrom:

    99 m2

  • Bruksareal:

    104 m2

  • Tomteareal:

    1155 m2

  • Antall soverom:

    3

  • Antall baderom:

    1

  • Energimerking:

    E

  • Felleskostnader:

    1205,-

  • Kommunale avg.:

    13452,-

  • Ligningsverdi:

    990465,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2022

  • Takseringsdato:

    06-03-2024

  • BRL/Sameie:

    Boligsameiet Midtunhaugen 76

  • Meglers ref.nr:

    3240011

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Midtunhaugen 76F
5224 NESTTUN

Boligsameiet Midtunhaugen 76

Romslig 4-roms rekkehusleilighet med flott beliggenhet på Midtun. Leiligheten går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Gang, stue, kjøkken, vaskerom, toalettrom og bod. Altan på 30,7 kvm. 2.etg: Gang, tre soverom og bad.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har gleden av å presentere denne flotte rekkehusleiligheten i Midtunhaugen 76F. Boligen går over to etasjer og ligger meget flott til i et attraktivt og etablert boligområde. Stor solrik terrasse på 31 kvadratmeter med nydelig utsikt hvor sommersolen kan nytes til langt utpå kvelden. Det medfølger fast garasjeplass med lader til elbil i byggets kjeller. Boligen ligger i en lite trafikkert blindvei. Det tar under 10 minutter å gå til sentrum av Nesttun hvor du finner et stort utvalg butikker, restauranter samt bybanestopp. Boligen fikk nytt tak i 2016 og badet ble totalt oppusset samme år.

Via hyggelig felles gangveg, opparbeidet med belegningsstein og pen beplantning like ved, er det trapp opp til inngangspartiet i boligens 1.etasje. Rett til venstre er det inngang til romslig utvendig bod på 4,2 kvm.
Vi går inn i en stor entré/gang med mørkt belegg på gulv som er enkelt å holde rent, og lysmalte gipsvegger. Varmekabler i gulv. Praktisk og stor garderobe med speilfronter fra Garderobemannen med god oppbevaringsplass for klær og sko.

Rett frem fra gangen kommer vi inn i en romslig og trivelig stue med lysmalte vegger og parkett på gulv. Store vindusflater gir mye naturlig lysinnslipp og bidrar til et lyst og luftig inntrykk. Her kan man også nyte den flotte utsikten. Stuen har ellers god plass til både salong og spisestuegruppe. Dekorativ peis i murt utførelse med peisinnsats. Det er også vegghengte panelovner i stuen.

Fra stue er det utgang til stor og herlig altan på hele 30,7 kvm. Altanen er vestvendt med fantastisk utsikt og nydelige solforhold med sol til sene sommerkvelder. Her er god plass til utemøblement, og altanen ligger usjenert til med fri utsikt.

Rett ved stuen, avdelt med skyvedør, ligger kjøkkenet. God skap- og benkeplass med innredning på begge sider av rommet. Tidløs innredning med lyse, profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er opplegg for oppvaskmaskin, og plass til løst kjøleskap og komfyr. Kjøkkenet har videre tilkomst til vaskerom.

På hver side av gangen ligger henholdsvis toalettrom og vaskerom. Toalettrommet er innredet med servant og toalett. Vaskerommet er av god størrelse og har god arbeidsplass, og er ellers innredet med utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Her er også stort skap for oppbevaring av mat, kjøkkenartikler, husholdningsapparater eller annet. Det er også som nevnt direkte tilkomst til kjøkkenet.

Fra gangen går vi opp i 2.etasje.
Her ligger alle tre soverom i boligen. Soverommene er romslige med god plass til seng og garderobeskap, og alle er malt i lyse og flotte farger. Her er også pen parkett på gulv.

Badet ligger også i denne etasjen, og er lyst og flott med fliser på gulv og vegger samt underliggende elektriske varmekabler. Badet ble oppusset i 2016 og fremstår pent og moderne. Innredningen består av vegghengt toalett, dushjørne, servant med skuffeinnredning samt skuffeinnredning med overliggende benk.

Alt i alt en flott familiebolig som må ses!

Byggeår

1992

Tomteareal

1155m2

Parkering

Parkering i garasje, med elbillading.

Beskaffenhet

Felles tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med gangveg med belegningsstein, kantstein av granitt og spredt buskebeplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 06.03.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-04-2024

Meny