Solbjørgsdalen 56
5282 LONEVÅG

Romslig enebolig med landlig og flott beliggenhet nær Lonevåg sentrum. Boligen går over tre etasjer med egen leilighet i deler av underetasje, og inneholder følgende. U-etg. leilighet: Entré/gang, to soverom, stue/kjøkken, bad/vaskerom og bod. U-etg. hoveddel: Entré, gang, teknisk rom, garderobe, to boder. 1.etg: Entré/gang, trappegang, soverom, stue, kjøkken, toalettrom, vaskerom og kjølerom. Nordøstvendt terrasse (27,2 kvm) ved entré og vaskerom, sørvendt terrasse (25,6 kvm) ved kjøkken. 2.etg: Loftstue, tre soverom, bad, garderobe og kott. Utgang til altan fra loftstue. Frittliggende terrasse på 8,8 kvm på eiendommen.

Standard

Velkommen til Solbjørgsdalen 56, en nydelig og innholdsrik enebolig i naturskjønne og usjenerte omgivelser like i nærheten av Lonevåg, og med egen leilighet i underetasje. Boligen fremstår velholdt og flott med pene kvaliteter og løsninger, god takhøyde samt romslige, solrike terrasser rundt boligen. Tomten er meget stor og solrik, og er flott opparbeidet. Perfekt familiebolig i naturskjønt område - må sees!

Inngangspartiet til hovedboligen er i 1.etasje. Man møtes av en hyggelig, takoverbygget terrasse på 27 kvm, som er nordøstvendt og med god plass til sittegruppe. Her kan man nyte morgenkaffen en flott vår- eller sommerdag!

Vi går inn i stor og lys entré/gang med stilige fliser på gulv, og meget god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Gulvflisene strekker seg også inn i allrom/kjøkken og gir et pent og helhetlig uttrykk. Vannbåren varme i gulv i hele etasjen.

Rett frem fra entréen går man inn i allrom/stue med åpen løsning til kjøkkenet, samt videre tilkomst til hovedstuen hvor man også kan dele av med skyvedører. Montert vedovn gir ekstra varme om man trenger det på kalde dager. Både allrom og stue har meget godt lysinnslipp fra store vindusflater, og med spotlights i himling bidrar dette til et lyst og luftig inntrykk. God plass til salong og flere sittegrupper, og allrommet har utgang til hage. Stuen har parkett på gulv og pen tapet på veggene.
Kjøkkendelen er meget romslig og med god takhøyde. Flott kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass, profilerte fronter og benkeplate av heltre. Her er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp med induksjon, mikrobølgeovn og to oppvaskmaskiner. God plass til stort spisebord.

Fra kjøkkenet er det utgang til trivelig og solrik terrasseplatting på 25 kvm. Terrassen er sørvendt og takoverbygget med videre tilkomst til hage og separat platting med drivhus. Flotte solforhold og god boltreplass.

Tilbake i boligens 1.etasje finner vi ett av hovedboligens fire soverom. Soverommet er av god størrelse, har parkett på gulv og er malt i duse og pene farger. God plass til dobbeltseng og garderobe, og inngang til soverommet er fra entré/gang. På opprinnelige byggetegninger er det lagt opp til at her kan lages et ekstra bad i hjørnet av soverommet, røropplegg til dette er lagt klart i vegg. Det er i tillegg ikke vannbåren gulvvarme i dette hjørnet. Se vedlagt byggetegning med inntegnet bad lenger ned i salgsoppgaven.

Fra entré er det også tilkomst til toalettrom og vaskerom. Toalettrommet er lysmalt og har fliser på gulv. Innredningen består av vegghengt toalett og servant med møblement og speil.
Romslig vaskerom med egen utgang til terrasse ved inngangspartiet. Vaskerommet har god arbeidsplass og er innredet med utslagsvask, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Våtromsbelegg på gulv med underliggende vannbåren varme. Vaskerommet har også en krok med god oppbevaringsplass, og videre tilkomst til praktisk kjølerom.

Vi går opp i 2.etasje.
Lys og luftig loftstue med god takhøyde, og utgang til koselig altan på 6 kvm. Loftstuen har parkett på gulv og lysmalte vegger, parketten er gjennomgående i hele etasjen. God plass til møblement, så her kan man innrede etter eget ønske. Her er også vedovn som varmer godt.

De tre resterende soverommene i hovedboligen ligger i 2.etasje. Soverommene er lyse og trivelig med god plass til seng og garderobe. Ett av soverommene har egen walk-in garderobe, mens et annet av soverommene har stige opp til åpen hems med ekstra sengeplass.

Badet ligger også i denne etasjen, og er romslig og pent med keramiske fliser på gulv og vegger. Her er også vannbåren gulvvarme. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne, badekar, bidé og dobbel servant med skapinnredning.

I underetasje er det gang, garderobe og romslige boder tilhørende hoveddelen.

Egen leilighet i samme etasje med egen inngang. Leiligheten står tom pr. dags dato.
Man kommer inn i entré/gang med flislaminat på gulv, og plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg skoene. Langs gangen ligger de to soverommene, som begge har lysmalte vegger og laminat på gulv. Det er vannbåren varme i gulv i leiligheten.
Stuen i leiligheten er romslig med plass til salong og spisestuegruppe. Åpen løsning til kjøkkenet, som har pen kjøkkeninnredning med grå, profilerte fronter og god skap- og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin medfølger.

Fra kjøkkenet er det videre tilkomst til bod med god oppbevaringsplass.

Badet i leiligheten har keramiske fliser på gulv, og det er malt strie og malt platekledning på vegger. Varme i gulv. Badet er kombinert bad/vaskerom og er innredet med vegghengt toalett, servant med skapinnredning, dusjkabinett, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Vaskeromsdelen kan avdeles med skyvedør.

Herlig og solrik hage og tomt som er meget solrik og usjenert, og pent opparbeidet. Her kan man tilbringe flotte og varme sommerdager i hengekøyen eller i solstolen på terrassen. Et perfekt sted for barna å vokse opp.

Byggeår

2008

Tomteareal

6848m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, diverse prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Vannbåren varme i deler av boligen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 09.04.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-04-2024

Kart
Solbjørgsdalen 56, 5282 LONEVÅG

Se flere boliger i området

Meny