Myrdalskogen 24, 5118 ULSET

Strøken 2-roms leilighet, oppusset 2020-23 – heis – solrik altan med nydelig utsikt – varmtvann/oppvarming inkludert

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Myrdalskogen 24
5118 ULSET

Prestestien Borettslag

Andelsbrevnummer

402

Trivelig 2-roms leilighet sentralt i Åsane. Leiligheten ligger høyt og fritt til i 11.etasje i høyblokk, og inneholder følgende: Gang, stue, kjøkken, soverom, bad og bod. Utgang til balkong på 10,2 kvm. I tillegg medfølger ekstern bod i felles bodanlegg i underetasje, denne er på 2,1 kvm.

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere Myrdalskogen 24. Meget flott og moderne 2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet sentralt i Åsane. Boligen ligger i 11. etasje og har trappefri adkomst via heis. Hele leiligheten er totalt oppusset de siste årene og fremstår med god standard og kvaliteter. Stor sørvendt altan på 10 kvm i front av stuen med gode solforhold og har nydelig utsikt over nærområdet og byfjorden, med Askøybroen og dens lys som "pynter" utsikten etter solnedgang.Varmtvann og oppvarming via varmekonvektor er inkludert i felleskostnadene, noe som bidrar til lave strømutgifter.

Foruten bad som er oppusset i 2015, er hele leiligheten totalt oppusset i perioden 2020 - 2023 med gode kvaliteter og smarte løsninger. Det er gjennomgående 1-stavs gulv i hele leiligheten og slette overflater på vegger/tak, malt i behagelige fargetoner. Det er listefri overganger mellom vegg/tak og vegg/vindu og innfelte spotlights i tak, med smartstyring i de fleste rom.

Det er enkel adkomst til leiligheten med trappefri adkomst via heis. Det første som møter deg i leiligheten er entré og gang med plass til å henge fra seg yttertøyet. Gangen fører oss videre forbi bad og soverom og inn til stuen. Flott gulv med 1-stavs gulv og ellers slette flater på vegger/tak. Dette er gjennomgående i gang, stue, kjøkken og soverom.

Stue og kjøkken er i delvis åpen løsning, men likevel med kjøkkenet praktisk tilbaketrukket i en egen avdeling. Pent kjøkken fra 2020/21 med svarte slette fronter og laminat benkeplate. Fliser på vegg over benkeplaten. Det er rikelig med benk- og skapplass på kjøkkenet. Integrert komfyr, microbølgeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Stuen er av god størrelse hvor du har plass til både spisebord og sofagruppe. I front av stuen er det store vindusflater og utgang til altan.

Fra gang er det inngang videre til soverommet. Romslig soverom med stor garderobeløsning samt plass til både dobbeltseng og nattbord.

Leilighetens bad ble pusset opp i 2015 i regi av borettslaget og Anders O Grevstad i forbindelse med rørfornyingsprosjekt i hele borettslaget. Det ble samtidig installert balansert ventilasjonssystem i leiligheten. Dette er smart tillaget hvor ventilasjonsrørene er skjult. Badet er pent og tidløst med fliser på gulv og vegger og varmekabler i gulvet. Skapplass med god oppbevaring samt plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Badet har vegghengt toalett, servant med skap, speil og innfellbare dusjvegger i glass.

Romslig innvendig bod som har inngang fra gangen. Boden er på ca. 4 kvm med mye oppbevaringsplass. I tillegg medfølger en bod på 2,1 kvm i byggets kjeller.

Byggeår

1970

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Badet er utvidet, tidligere var det en liten korridor mellom bad og soverom, nå er denne blitt bad.

Tomteareal

76539m2

Parkering

Borettslaget har både garasjer og parkeringsplasser. I februar 2023 gikk borettslaget fra å bruke oblat i parkerte biler til å bruke dagens teknologi; en "app" (UNUM) for registrering av både beboeres biler og biler parkert av gjester. Garasjeplasser tildeles etter venteliste.

Enten du leier garasje eller må parkere ute, kan du nå bestille abonnement for lading av el-bil direkte hos Aneo (tidligere Ohmia), som står for den totale driften av anlegget. Abonnementene er tilpasset det behov hver enkelt måtte ha, ut fra antatt årlig kjørelengde. Se Aneos hjemmeside for ytterligere detaljer.

Leier av garasjeplass plikter til enhver tid å benytte seg av garasjeplassen og ikke oppta andre parkeringsplasser på borettslagets eiendom. Dersom garasjen ikke brukes som forutsatt, kan kontrakten heves med 1 måneds varsel. Det vil bli innkrevd en månedlig leie til dekning av løpende utgifter. Fremleie er ikke tillatt uten styrets samtykke, og kun i forbindelse med fremleie av leilighet.

Andelseierne plikter nøye å følge de regler som er fastsatt av styret for parkering og bruk av motorkjøretøyer innenfor borettslagets område. Brudd på disse regler av andelseiere eller deres husstandsmedlemmer får samme virkning som brudd på husordensreglene for øvrig.

Arealbeskrivelse

Gang, stue, kjøkken, soverom, bad.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, asfalterte stikkveger, gressplener, buskebeplantning og lekeapparater.

Oppvarming

Varmekonvektor i stue med oppvarming via vannbåren varme fra fellesanlegg.
Varmekabler i gulv på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 03.10.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-11-2023

Meny