Haukedalsveien 113B, 5113 TERTNES

Pen 4- roms leilighet med trappefri adkomst, garasjeplass og heis i bygget – kort vei til butikk og buss!

SOLGT

Haukedalsveien 113B
5113 TERTNES

Haukedalstunet sameie

Flott og velholdt 4- roms selveierleilighet i 1. etasje med trappefri adkomst. Leiligheten består av; Entre/gang, bad, toalettrom, 3 soverom og stue/kjøkken. Boligen har også en tilhørende bod i byggets Underetasje på hele 8 kvm. Boligen har fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Det er forøvrig flere gjesteparkeringer på oppmerkede plasser.

Standard

Velkommen til Haukedalsveien 113B, lys og delikat selveierleilighet i 1 etasje med god planløsning og gode kvaliteter på overflater og innredning.

Lys og romslig entrè/gang med spotlights i tak og parkett på gulv. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gangen.

Helfliset toalettrom med vegghengt toalett og servant med møblement/speilskap og belysning.

Delikat og romslig helfliset baderom med spotlights i tak og varmekabler i gulv. Badet inneholder ellers servant med møblement/speil og belysning, vegghengt toalett, dusjdør i glass, dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder (198 L) og rør i rør skap.

Stort hovedsoverom med parkett på gulv og lysmalte vegger. Det er garderobeskap på alle 3 soverommene i tillegg til varmekabler i gulv.

Flott og innholdsrik kjøkkeninnredning med hvite fronter med laminat benkeplate, nedfelt stål vaskekum og ventilator. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp m/induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Det er avtrekk via balansert anlegg. Det var godt trekk ved bruk av røykampull ved befaring av takstmann.

Lys og romslig stue med god planløsning og utgang til sørvestvendt terrasse på ca. 13,2 m² med gode solforhold midtsommer. Her har man videre adgang til sameiets fellestomt og gressplen. Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til stuen. Det er parkett på gulv og dørtelefon v/inngang til stue/kjøkken. God plass til både sofa- og spisegruppe.

Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligen, noe som sørger for at ny, frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i leiligheten.

Bod i underetasjen på hele 8 kvm.

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

6624m2

Parkering

Fast parkering i garasje, i byggets underetasje. Man kan benytte heis og trapp for å komme ned.

Ihht. vedtekter kan en seksjonseier med samtykke fra styret tilknytte seg ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser.  Det er lagt frem kabel til hver enkelt parkeringsplass. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte sameier.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, soverom, soverom 2, soverom 3, bad og toalettrom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med interne veier, gruset oppholdsplass, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning i sameiet. Dette er et innendørs ventilasjonssystem som sørger for at ny, frisk, filtrert og oppvarmet luft (ca 20-21 ) føres inn i leilighetene. Det er i tillegg varmekabler i hele leiligheten.
 

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

takstmann Roar Kristoffersen

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-06-2023

Meny