Feissgrovvegen 186, 5713 VOSSESTRAND

Romslig og flott fritidsleilighet med hems | Ski in/ski out | God takhøyde | Toppetasje | Parkering på felles p-plass

Feissgrovvegen 186
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Helgatunteigen 1

Pen fritidsleilighet midt i flotte Myrkdalen fjellandsby. Leiligheten har inngang i byggets 3.etasje, og inneholder følgende: 3.etg: Gang, stue/kjøkken, to soverom og bad. I tillegg har man hems i etasjen over, med bod på 2,4 kvm og to hemsrom på henholdsvis 7,4 og 11,7 kvm. Man har også skibod ved inngangsdør, denne er på 2,2 kvm.

Standard

Velkommen til Feissgrovvegen 186, en romslig og lekker fritidsleilighet med god takhøyde og hems, pene kvaliteter og ski in/ski out-beliggenhet. Leiligheten er fra 2014 og fremstår velholdt og moderne, samtidig med overflater som gir et hyggelig hyttepreg. Romslig hems med god boltreplass, og det foreligger muligheter for å få bygget altan i front. Skitrekk og skiløyper i umiddelbar nærhet, og gangavstand til sentrumsområdet med hyggelige kaféer, butikker og andre fasiliteter.

Leiligheten ligger på midten av bygget og har inngang i 3.etasje. Her kommer man inn i entré med fliser på gulv, og god plass til garderobe/klesoppheng. Her er også varmekabler i gulv.

Videre går vi inn i åpen stue/kjøkkenløsning med flott parkett på gulv, og trepanel på vegger som bidrar til den koselige hyttefølelsen. Overflatene er gjennomgående i hele leiligheten. Meget god takhøyde gir et luftig inntrykk, og montert vedovn varmer leiligheten godt opp. God plass til salong og spisestue. Sameiet har godkjent at man kan bygge altaner på midtleilighetene, som vil få utgang fra stue. Se punkt Diverse for mer informasjon om dette.
Kjøkkenet er pent og praktisk og har innredning fra Sigdal. Innredningen har lyse, slette fronter og laminert benkeplate, og integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap.

Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbeltseng, og her er også skyvedørsgarderobe med speilfronter. Soverom nr. 2 er trivelig med god plass til evt. familiekøye og garderobeskap/kommode.

Pent bad med fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Innredningen består av dusjhjørne i nedsenket dusjsone, vegghengt toalett, skap og servant. Her er også opplegg for vaskemaskin.

Fra entré er det stige opp til hemsen, som er romslig og luftig med god boltreplass. Den er i dag innredet med bodareal, loftstue og ekstra soverom, men hemsen er kun godkjent som hems/bodareal på opprinnelige byggetegninger.

Leiligheten har ellers balansert ventilasjon og sprinkleranlegg.

Ved inngangspartiet er det egen inngang til skibod på 2,2 kvm.

Byggeår

2014

Bruksareal per etasje

3.etg: 51 m²
Hems: ca 23 m²
Bod ved inngangsdør: 2,2 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger som i hovedetasje stemmer med dagens bruk. Rom i øvre etasje er med målbart areal, men er søkt om som Hems/disp.rom/bod. Hemsstige opp har ikke godkjent utførelse som trapp om arealene hadde vært søkt om som soverom/oppholdsrom.

Tomteareal

2900m2

Parkering

En biloppstillingsplass på fellesarealet medfølger.

Arealbeskrivelse

Hovedetasje: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet, og er opparbeidet med gruset adkomstveg, gruset stikkveger, asfaltert uteplass, felles utvendig terrasse, felles parkeringsplass på garasjetaket, og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 26.01.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-02-2023

Meny