Helleveien 263, 5039 BERGEN

Strøken 2-roms med nyere bad og kjøkken | Stor, vestvendt balkong med gode solforhold | Sentralvarme og varmtvann inkl

Helleveien 263
5039 BERGEN

Hellen sentrum borettslag

Andelsbrevnummer

29

Pen 2-roms andelsleilighet sentralt beliggende i veletablert område. Leiligheten ligger i 2.etasje i høyblokk, og inneholder følgende: Entré, gang, kjøkken, bad, stue og soverom. Utgang fra stue til vestvendt balkong på 15 kvm. Det er også et kott i leiligheten med gulvareal på 1,1 kvm, og tilkomst via luke fra gang. Lav takhøyde gjør at arealet ikke er målbart. Man disponerer også en ekstern bod i kjeller på ca 2 kvm.

Standard

Velkommen til Helleveien 263, en moderne og strøken 2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet i Ytre Sandviken. Her har man blant annet stor og vestvendt balkong med sjøutsikt, nyere bad og kjøkken som ble oppgradert i 2020/2021 av borettslaget, balansert ventilasjon og sentralvarme. Sentralt beliggende med dagligvarebutikk i samme bygg, busstopp rett utenfor døren og kort kjørevei til Bergen sentrum.

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje, og her kommer man inn i en trivelig entré med fliser på gulv, og plass til å henge av seg yttertøyet. Videre går man inn i gang som leder rett til stuen, som har laminat på gulv og slette vegger malt i tidsriktige farger. Gulvet var nytt i 2018, samtidig ble også tak og vegger malt. Stuen er enkel å møblere med plass til salong og spisestue.
Det er også utgang fra stue til meget romslig balkong på hele 15 kvm, vestvendt og med pene solforhold. Her kan man nyte utsikt mot sjø og nærområdet ellers, og det er god plass til utemøblement.

I regi av borettslaget ble bad og kjøkken oppgradert i tidsrommet  2020/2021. Badet er lyst og lekkert med fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dushjørne, servant med skapinnredning, og opplegg for vaskemaskin.

Flott kjøkken som ligger like til høyre når man går inn i gang fra entré. Kjøkkenet er som nevnt oppgradert 2020/2021, og har innredning fra HTH med slette fronter og benkeplate i laminat. Her er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl- og fryseskap.

Soverommet er meget romslig med god plass til dobbeltseng. Her er også god garderobeplass.

Oppbevaringsplass i et kott med tilkomst via luke fra gang, ellers i ekstern bod i kjeller.

Samtidig med oppgradering av bad og kjøkken i 2020/2021 ble også vann- og avløpsrør fornyet, og det ble installert balansert ventilasjon.

Byggeår

1961

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4952m2

Parkering

Garasjeplasser tildeles etter ansiennitet og håndteres av styret.

Det er kun tillatt å parkere 1 bil pr leilighet på lagets utvendige parkeringsplasser. De som har garasjeplass skal bruke denne. Hver andelseier får utdelt 1 stk. parkeringskort og 1 stk. gjestekort, andelseiere og besøkende må bruke disse. Gjestekort gjelder ikke som permanent parkeringskort, og biler uten gyldig parkeringskort bøtelegges av VestPark.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, kjøkken, bad, stue og soverom.

Beskaffenhet

Felles tomt i borettslaget.

Oppvarming

Sentralvarme. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Nikolai Haaland, datert 07.02.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-03-2023

Meny