Amalie Bakken

Eiendomsmegler

98 21 17 27

Jeg er en faglig sterk og engasjert megler som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Jeg setter alltid kundene mine i fokus og tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. Jeg skal være en investering, og er genuint opptatt av å yte det lille ekstra – hver gang.

Referanser

Amalie gjorde ein god jobb i samband med salg av leilighet. Ho var tilgjengeleg, lett å kommunisera med og hadde fornuftige vurderingar.

— Oddbjørg Kvåle Bergesen (2023)

Amalie er en utrolig hyggelig og imøtekommende megler som kan anbefales på det varmeste! Salgsprosessen gikk utrolig raskt og leiligheten ble solgt etter første visning. Svært proff og god oppfølging hele veien, og alltid tilgjengelig. I tillegg hadde hun gode samarbeidspartnere for blant annet foto som gjorde prosessen hele prosessen helt utmerket.

— Victoria Jølberg (2023)

Vi er veldig fornøyd med Amalie som megleren vår. Hun var lett tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen, hadde alltid oversikt og en plan for veien videre, og fremstod alltid profesjonell. Hun var også en veldig god støtte under budrunden da vi aldri hadde solgt bolig tidligere, og var til tider litt usikre på hva som var lurt å gjøre. Ikke minst gjorde en kjempe innsats for at vi fikk solgt leiligheten vår til over prisantydning. Gav virkelig det lille ekstra. Anbefaller Amalie på det sterkeste!

— Helena Løw Årvik og Morten Larsen (2022)

Det var tilfeldig vi møttes for verdivurdering, men det var ikke tilfeldig vi valgte deg. Å selge og kjøpe bolig er en krevende prosess. Du ser mennesker, utstråler trygghet, tillit og en ro over arbeidet som vi er sikker på bidro til ett godt salg for oss. Du er unik i dine kvaliteter i hele prosessen. Vi som selgere fikk masse gode råd og støtte underveis. Du er ett sterkt bindeledd mellom selger og kjøper og ett trygt anker når man aldri har solgt før. Anbefaler deg på det varmeste.

— Stine & Bjørn Tore (2022)

Amalie Solgte leiligheten min i februar 2022. Var en spennende prosess da jeg forsøkte å selge 6 mnd før uten hell med en annen megler. Amalie fra kaland er en punktlig og dyktig megler. Hører på kundene sine ønsker, og gir gode og ærlige råd. Lett tilgjengelig under hele prosessen fra befaring til salg. Kom med en flink stylist som gjor leiligheten attraktiv for mange. Solgte til rekordpris i mitt boligområde. Kan anbefale på det sterkeste.

— Ragnar Normo (2022)

Jeg er utrolig fornøyd med Amalies arbeid med både kjøp og salg av vår leilighet. Dyktig, fleksibel og hjelpsom megler som var lett tilgjengelig under hele prosessen. Hun hadde flinke samarbeidspartnere med bl.a. flink stylist som gjorde leiligheten attraktiv og flink fotograf som tok flotte bilder. Hun ordnet alt da vi var i en annen by under salgsprosessen. Fikk solgt ved første visning til bra pris. Amalie er imøtekommende og profesjonell fra A til Å - kan anbefale henne på det sterkeste. Astrid Austvik

— Astrid Austvik (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny