Amalie Bakken

Eiendomsmegler

98 21 17 27

Jeg er en faglig sterk og engasjert megler som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Jeg setter alltid kundene mine i fokus og tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. Jeg skal være en investering, og er genuint opptatt av å yte det lille ekstra – hver gang.

Referanser

Jeg er utrolig fornøyd med Amalies arbeid med både kjøp og salg av vår leilighet. Dyktig, fleksibel og hjelpsom megler som var lett tilgjengelig under hele prosessen. Hun hadde flinke samarbeidspartnere med bl.a. flink stylist som gjorde leiligheten attraktiv og flink fotograf som tok flotte bilder. Hun ordnet alt da vi var i en annen by under salgsprosessen. Fikk solgt ved første visning til bra pris. Amalie er imøtekommende og profesjonell fra A til Å - kan anbefale henne på det sterkeste.
Astrid Austvik

— Astrid Austvik (Salg februar 2022)

Amalie har holdt en svært god og effektiv salgsprosess for leiligheten min i Bergen. Hun var hele tiden tilgjengelig og opptrådte på en trygg og stødig måte. I budrunden følget hun godt opp alle interessenter slik at vi fikk mest mulig ut av budene. Jeg er svært fornøyd med den jobben Amalie har gjort i denne prosessen.

— Camilla Andenes Mo (Amalie Bakken)

Vi er veldig fornøyd med Amalie som megleren vår. Hun var lett tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen, hadde alltid oversikt og en plan for veien videre, og fremstod alltid profesjonell. Hun var også en veldig god støtte under budrunden da vi aldri hadde solgt bolig tidligere, og var til tider litt usikre på hva som var lurt å gjøre. Ikke minst gjorde en kjempe innsats for at vi fikk solgt leiligheten vår til over prisantydning. Gav virkelig det lille ekstra. Anbefaller Amalie på det sterkeste!

— Helena Løw Årvik og Morten Larsen (2022)

Amalie Solgte leiligheten min i februar 2022. Var en spennende prosess da jeg forsøkte å selge 6 mnd før uten hell med en annen megler. Amalie fra kaland er en punktlig og dyktig megler. Hører på kundene sine ønsker, og gir gode og ærlige råd. Lett tilgjengelig under hele prosessen fra befaring til salg. Kom med en flink stylist som gjor leiligheten attraktiv for mange. Solgte til rekordpris i mitt boligområde. Kan anbefale på det sterkeste.

— Ragnar Normo (2022)

Amalie har stålkontroll, er profesjonell til fingertuppene, rolig og viste mye omsorg i prosessen med å selge min bolig.

Hun kvelte all usikkerhet jeg hadde, ved å være tilgjengelig hele tiden,-behjelpelig med alt som måtte gjøres og jeg opplevde henne som veldig trygg, ærlig og åpen gjennom hele prosessen.

Tusen takk!

— Britt Aruna Kumar (2022)

Amalie Bakken klarte å presentere leiligheten min på en fortreffelig måte. Hun anbefalte flink stylist og fotograf som gjorde at annonseringen og salget ble en suksess.

— Andreas Garvik (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny