Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig

98 21 17 27

Jeg er en faglig sterk og engasjert megler som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Jeg setter alltid kundene mine i fokus og tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. Jeg skal være en investering, og er genuint opptatt av å yte det lille ekstra – hver gang.

Referanser

Jeg er utrolig fornøyd med Amalies arbeid med både kjøp og salg av vår leilighet. Dyktig, fleksibel og hjelpsom megler som var lett tilgjengelig under hele prosessen. Hun hadde flinke samarbeidspartnere med bl.a. flink stylist som gjorde leiligheten attraktiv og flink fotograf som tok flotte bilder. Hun ordnet alt da vi var i en annen by under salgsprosessen. Fikk solgt ved første visning til bra pris. Amalie er imøtekommende og profesjonell fra A til Å - kan anbefale henne på det sterkeste.
Astrid Austvik

— Astrid Austvik (Salg februar 2022)

Amalie har holdt en svært god og effektiv salgsprosess for leiligheten min i Bergen. Hun var hele tiden tilgjengelig og opptrådte på en trygg og stødig måte. I budrunden følget hun godt opp alle interessenter slik at vi fikk mest mulig ut av budene. Jeg er svært fornøyd med den jobben Amalie har gjort i denne prosessen.

— Camilla Andenes Mo (Amalie Bakken)

Amalie Solgte leiligheten min i februar 2022. Var en spennende prosess da jeg forsøkte å selge 6 mnd før uten hell med en annen megler. Amalie fra kaland er en punktlig og dyktig megler. Hører på kundene sine ønsker, og gir gode og ærlige råd. Lett tilgjengelig under hele prosessen fra befaring til salg. Kom med en flink stylist som gjor leiligheten attraktiv for mange. Solgte til rekordpris i mitt boligområde. Kan anbefale på det sterkeste.

— Ragnar Normo (2022)

Amalie Bakken klarte å presentere leiligheten min på en fortreffelig måte. Hun anbefalte flink stylist og fotograf som gjorde at annonseringen og salget ble en suksess.

— Andreas Garvik (2022)

Meget fornøyd med Amalie Bakken. Lett å samarbeide med, service innstilt og ryddig. Hele salgsprosessen gikk smidig og veldig fornøyd med salget. Anbefales!

— Sara Namtvedt/Jonas Strand (2022)

Effektiv, positiv, hyggelig og fleksibel.

Anbefales.

— Jim Kaland (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny