Fabrikkgaten 7D
5059 BERGEN

Sameiet Kronstad Stasjon

Velkommen til Fabrikkgaten 7D! Flott leilighet fra 2021 som befinner seg i byggets 3.Etasje og inneholder følgende: - Entré 5,0 m² - Innvendig bod 2,2 m² - Soverom 1 7,2 m² - Soverom 2 6,8 m² - Soverom 3 11 m² - Stue/kjøkken 27,3 m² - Bad 4,3 m² I tillegg til overnevnte arealer finner du: - flott balkong på 2,6 m² - bod i felles bodareal.

Standard

EiendomsMegler1 Bergen Sør ved Vetle Botnen har gleden av å presentere Fabrikkgaten 7D! Leiligheten befinner seg i byggets 3.Etasje, her får man det beste av byens yrende liv, men samtidig en tilbaketrukket og attraktiv beliggenhet på Kronstad. Bygget sto ferdig i 2021, og byr blant annet også på en privat takterrasse med flott utsikt over Bergen.

Velkommen inn! Det første som møter deg er entréen, i likhet med resten av leiligheten er det her parkett i gulv. Fra entré er det enkel tilkomst til bod, svært praktisk for litt ekstra oppbevaring, og som eventuelt kan utnyttes som en garderobeløsning.
Stue/kjøkken måler hele 27,3 m², her får man rikelig med plass til sitte- og spisegruppe. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH, med glatte fronter, benkeplate i kompaktkameraet og underlimt stålvask med skyllekum og ett-greps blandebatteri. Fliser over bekeplate og belysning under skap. Kjøkkeninnredningen bidrar til rikelig med benkeplass for kokken og gode oppbevaringsmuligheter. Alle hvitevarer levert av Siemens.

Baderommet med fliser og varmekabler i gulv. Her får du opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger, heldekkende servant med ett-greps servantkant, speil m/ belysning og innredning.

Hovedsoverom på 11 m² med privat balkong, her får man rikelig med plass for garderobeløsning og dobbeltseng. Resterende soverom måler 7,2 - og 6,8 m² her er det også god plass til innredning og garderobe. Soverommet på 6,8 m² er perfekt som gjesterom, barnerom eller hjemmekontor.

På felles takterrasse finner du også et koselig inngjerdet privat område tilegnet leiligheten, herfra kan du nyte god utsikt over nærområdet.

Tekniske installasjoner:
- Vann- og avløpsrør av plast.
- Rør-i-rør.
- Felles oppvarming av varmtvann/tappevann.
- Balansert ventilasjon.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Porttelefon m/monitor

Kort oppsummert, en svært flott leilighet med god planløsning!

Byggeår

2021

Tomteareal

2328m2

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Mulighet for å kjøpe eller leie parkering, for mer info. kontakt megler.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og på bad.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

02.09.24.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

17-10-2024

Kart
Fabrikkgaten 7D, 5059 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny