Damsgårdsveien 93A
5058 BERGEN

Kuben Sameie

Andelsbrevnummer

502

Standard

Velkommen til Kuben! Gjennomgående hjørneleilighet i Kuben der man har halve etasjen for seg selv, ekstra stor plass og flotte finesser som bl.a. to bad, master suite, walk-in-closet, ytterligere 2 soverom, bibliotek og to balkonger + luftebalkong.

Her er det kun benyttet kvalitetsleverandører som HTH, AEG, RørosHetta, Probad, Fossbad, Øygarden Elektriske og Swedoor.

Entrè | Velkommen inn! Det første som møter deg er en praktisk entrè/gang på 9,9 kvm som tar deg videre til stue/kjøkken, master suite med tilhørende bad, biblitotek og 2 soverom. Her består overflatene av ett lekkert pudderhvitt, mattlakkert herdet 1 -stavs tregulv som er gjennomgående for hele leiligheten, med unntak av baderom.

Stue/kjøkken | Vi tar turen videre inn til den åpne stue/kjøkken-løsningen på 48,3 kvm. Her slår den nydelige utsikten fra 5.etasje mot deg, og du får rikelig med lysinnslipp. Den gode plassen gir deg uendelige muligheter til å møblere som du vil. Dette er den perfekte plassen til å arrangere de sosiale sammenkomster! Fra stuen har du tilkomst til en balkong med spektakulær utsikt over sjø og byfjellene, som blant annet Fløyen og Ulriken. 

Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH, med fronter i fargen "leire" og massiv, slitesterk benkeplate "Corian Lave Rock". Både fronter og benkeplate er av høy kvalitet og slitesterkt materiale som er enkelt å vedlikeholde. Hvitevarene er levert av AEG og kjøkkenet inneholder Stekeovn 7000 SteamCrisp, induksjonskoketopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl- og frys. Den delikate kjøkkenhetten er levert av Røroshetta og  har integrert Sense teknologi, teknologi, som betyr at den sørger for optimal osoppfang og godt inneklima. Kjøkkenet har rikelig med skap-og benkeplass og er perfekt for deg som liker å kokkelere!

Bad | Leiligheten har to lekre baderom. Gjestebadet har tilkomst fra entrè og måler 3,1 kvm. Baderommet er helfliset med varmekabler i gulv. Rommet er innredet med innfellbare dusjdører av glass, dusjgarnityr, baderomsmøblement med servant, speil og vegghengt toalett. Leilighetens andre baderom har tilkomst fra mastersuiten. Rommet måler 5,3 kvm og er flislagt med delikate 60x60 fliser type "Ergon Lombardia". Her er det innredet med baderomsmøblement med servant, speil med lysramme, dusjgarnityr og vegghengt toalett.

Soverom | Det er tre flotte soverom på 17,8 kvm, 9,3 kvm og 7,5 kvm. Master suiten finner du i enden av entreèn. Her har du store vindusflater som gir godt med dagslys og egen utgang til balkong. Rommet er av god størrelse og kan enkelt innredes med dobbeltseng og nattbord, samt egen inngang til omkledningsrom på 5 kvm som har mye naturlig lys. Dette er en fordel når dagens antrekk skal plukkes ut. Fra rommet er det også tilkomst til et tilhørende bad.  Det ene soverommet på 7,5 kvm har også en liten luftebalkong med sjøutsikt.

Bibliotek | Skulle du ønske å lage ditt eget bibliotek eller kontor? Da har du muligheten her. Rommet måler 5,2 kvm og har i likhet med alle rom deilig lysinnslipp og lune farger.

I 1.etasje har leiligheten en tilhørende sportsbod på 5 kvm.

Leiligheten er betydelig oppgradert for over kr 700 000 utover standardleveransen i prosjektet. Viser til vedlagt tilvalgsbrosjyre i i prospektet for nærmere beskrivelse av tilvalg for leilighet B2-502.

Fasiliteter
Prosjektet består av to bygg, bygg B1 ( Damsgårdsveien 91) og bygg B2 (Damsgårdsveien 93A), som tilsammen inneholder totalt 36 leiligheter. De 2 ledige er ekstra påkostet med eksklusive kvaliteter.

Bygg B2
Leilighet B2-502 er plassert I dette bygget. Sportsboder i 1. etasje med inngang fra felles gang.
I 1. etasje finner du også et fellesrom med flott sjøutsikt på 56 kvm med tilhørende bad og kjøkken. Det er også en egen sykkelbod og et rom for fleksibel bruk/ sykkelverksted. Fellesrommene/fasilitetene er felles for begge byggene i Kuben og sameiet vil i fellesskap avgjøre hva lokalene skal benyttes til.
På toppen av bygget er det en stor felles takterrasse med svært gode sol- og utsiktsforhold.

Bygg B1
I første etasje er det sykkelparkering, sportsboder, el/teknisk rom og næringslokale. Næringslokalet eies pr. i dag av BOB Eiendomsutvikling.
Det er også felles takterrasse.

Kuben er et nyboligprosjekt fra BOB BBL. BOB er Vestlandets største boligbyggelag. BOB er en engasjert og profesjonell by- og områdeutvikler, og bygger og forvalter boliger for sine medlemmer. Som BOB-medlem har du forkjøpsrett på nær 100 000 boliger i hele Norge.

BOB vektlegger «det gode liv mellom husene», noe som gjenspeiler seg i uteområdene, både på bakken og på takterrassene. Det er en fordel å være i lag - BOB bygger felleskap.

Boliglån hos Fana Sparebank
Som førstegangskjøper er det ofte vanlig med mangel på egenkapital som gjør det vanskelig å kjøpe sin første bolig. BOB og Fana Sparebank ønsker å hjelpe deg med det. Gjennom vårt samarbeid BOB Startlån kan unge voksne mellom 18 og 34 år søke boliglån i Fana Sparebank, for kjøp av både ny og brukt bolig. Dette uavhengig av om man har mye eller lite egenkapital. Ta kontakt med Fana Sparebank sine rådgivere for å få gode råd og hjelp til å kjøpe ditt første drømmehjem.

Byggeår

2024

Tomteareal

1041m2

Parkering

Sameiet har ikke egne parkeringsplasser. Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i Krohnviken Parkeringsanlegg (Damsgårdsveien 40-42).

Parkeringsanlegget i Krohnviken er et halvautomatisk parkeringsanlegg av typen MULTIPARK TRENDVARIO 4300. Anlegget har 167 biloppstillingsplasser, og er et felles parkeringsanlegg for flere boligprosjekter i Damsgårdssundet. Parkeringsanlegget er en egen seksjon i Krohnviken sameie, og er organisert som et eget tingrettslig sameie (med eget styre). Det vil bli inngått egen kontrakt på kjøp av bruksrett til biloppstillingsplass i anlegget. Bruksretten er fritt omsettelig innenfor de begrensninger som fremgår av vedtektene til parkeringsanlegget. En parkeringsplass utgjør 1/167 av gnr. 158, bnr. 66, snr. 105 i Bergen kommune. Ta kontakt med megler for mer utfyllende informasjon om pris.

Kjøpere av leiligheter i Kuben Sameie vil også kunne leie parkeringsplass i parkeringsanlegget i 1912 i Damsgårdsveien 65 på de til enhver tid gjeldende vilkår. Dette er et anlegg åpent for offentligheten.

Kuben Sameie disponerer to HC-garasjeplasser i Portalen Parkering Sameie, dette gjelder plass 15 og 20. Disse skal i første omgang tildeles til de som har krav på HC-plass. Hvis ikke sameiet har eiere som har krav på slik plass så kan disse tildeles andre seksjonseiere. Hvis det i ettertid flytter inn noen med et krav om HC-plass så må andre seksjonseiere gi fra seg plassen til den som har slikt krav. Den som til enhver tid disponerer plassen må betale felleskostnader for denne tilsvarende beløpet som sameiet betaler for plassen til parkeringssameiet.

For øvrig er det soneparkering i området. Nærmeste soneparkering vil være sone 12 like ovenfor Michael krohns gate.

For mer informasjon om boligsoneparkering: https://www.bergen.kommune.no/innbyggerhjelpen/vann-vei-og-trafikk/vei-transport-og-parkering/parkering/boligsoneparkering

Det er ellers flere parkeringshus i Damsgårdssundet hvor parkeringsplass kan leies.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er foreløpig energimerket med Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Dette er en energimerking som er gjeldene for hele bygget. Oppdatert energimerking for denne leiligheten vil komme så fort Enova er tilgjengelig for dette.  Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Ansvarlig megler

Therese Fimland
Prosjektmegler | Salgsleder | Partner
tf@kapa.no
97 72 47 06

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Kart
Damsgårdsveien 93A, 5058 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny