Sundts veg 15J
5221 NESTTUN

SS Kloppedalshagen II

Leiligheten befinner går over ett plan og befinner seg i første etasje. Følgende inndeling: Entré (3,2m²), gang (4,3m²), bad/vaskerom (5,4m²), soverom (10,8m²), soverom (7,4m²), stue og kjøkken (21,6m²). Ekstern bod ved utvendig inngang (4,7 m²).

Standard

Nyt luksusen av å være boende i en leilighet som er moderne og av høy standard. Leiligheten har en gjennomgående stil, med farger inne og ute i fint samsvar. Leilighetens interiør har en varm fremtoning med sine beige vegger som kombineres nydelig med fiskebein-parkettet. Leiligheten byr også på en mørk og stilfull kontrast på kjøkkenet. Denne stilfulle kontrasten kommer også til trykk i leilighetens romslige bad.
Leiligheten gir deg også praktiske kår, med en ypperlig planløsning og eget dedikert vaskerom. Oppbevaring av ting og tang gjøres enkelt i den eksterne boden på 4,7 m².

Leiligheten er utstyrt med balansert ventilasjonsanlegg og varmepumpe.

VELKOMMEN INN

ENTRÉ
Stig på! Her ønskes du velkommen av leilighetens innbydende og romslige entré på 9,6 m². Gangen / entréen er bestående av moderne fliser, skyvedørsgarderobe og ellers rikelig med plass til klær og sko. Varmekablene i gulvet sørger for deilig komfort.

SOVEROM
Like ved inngang befinner leilighetens første soverom seg. Rommet er av god størrelse (8,4 m²) og egner seg ypperlig som et barnerom eller gjesterom. Kan også anvendes som et kontor eller lignende. Rommet er kledd med deilig teppegulv.

HOVEDSOVEROM
Hovedsoverommet er stort, romslig og godt utstyrt med garderobeskap. Lyse, behagelige fargetoner er benyttet. Nyt komforten som det pene teppegulvet gir.

VASKEROM
Nyt den praktiske fordelen med eget vaskerom. Her har du rikelig med plass til både vaskemaskin og tørketrommel, med en praktisk benkeplate over.

BAD
Badet er lekkert med samme sorte fliser som i entréen. Badet byr på blant annet spotter i himling, varmekabler i gulv og innsvingbare dusjdører fra 2021. Merk de sorte moderne detaljene.

KJØKKEN (åpen løsning)
Kjøkkenet krydrer leiligheten med en stilfull og mørk kontrast, som går ypperlig med leilighetenes beige og varme fremtoning. Her har kokken rikelig med plass til å kokkelere, og samtlige hvitevarer er integrerte.

STUE
Leilighetens stue fremheves som høydepunktet med leiligheten, og den gjennomgående stilen kommer pent frem i leilighetens samlingspunkt. Her er det både romslig og luftig med rikelig plass til både spise- og sittegruppe. Den herlige kontrasten fremheves igjen -  med fiskebens-parkettet som går ypperlig med kjøkkenets mørke stil. Stuens store vindu sørger for herlig naturlig belysning, og det er her utgang til leilighetens store og solrike terrasse, hvor en kan nyte deilig frisk luft og solens mange stråler.

BOD
Her har du fordelen av en ekstern bod som befinner seg ved utvendig inngang. Bodens størrelse på 4,7 m² sørger for rikelig med oppbevaringsplass.

Byggeår

2016

Tomteareal

2831m2

Parkering

Tilknyttet leiligheten er én parkeringsplass i følge selger.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, biloppstillingsplasser, terrasse, plen og noe beplantning.

Oppvarming

Leiligheten balansert ventilasjonssystem. Vamrekabler i entré og på badet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Se tilstand under 'mangler'. Fullstending tilstandsrapport er å finne i salgsoppgavens vedtekter.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

05-09-2024

Kart
Sundts veg 15J, 5221 NESTTUN

Se flere boliger i området

Meny