Løbergsveien 69D
5055 BERGEN

Sameiet Løbergsveien 69D

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder: Entrè/gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad. Tilhørende bod under trapp på 0,8m² (gulvflate på 2,4m²) og loftsbod på 1,6m² (gulvflate på 11,2m²). Sameiet disponerer to parkeringsplasser.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Løbergsveien 69D. Dette er en flott 3-roms leilighet med nydelig utsikt mot Bergensdalen og Ulriken. Av høydepunkter kan det her nevnes:
- Sjarmerende karnapp i stuen
- 2 soverom
- Varmepumpe montert i 2023
- Gang, stue og kjøkken har fått lagt nye gulv i 2024
- Vindu på tørkeloft skiftet i 2022
- Redskapsbod pusset og malt i 2020
- Sameiet disponerer to parkeringsplasser
- Deler av fasaden malt i 2018

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og innehar følgende standard:

Man kommer inn i en entrè på 6,7m² med laminat på gulv og malt panel på vegger. Nytt gulv lagt i 2024. Takplater i himling med innfelte spotlights lagt i 2013. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Lys og pen stue på 24,3m² med laminat på gulv, lagt i 2024. Malt strie på vegger og takplater i himling. Den fine utsikten over nærområdet, Bergensdalen og Ulriken kan sees fra stuen. Det sjarmerende karnapp vinduet ble skiftet av forrige eier i 2011. Plass til sofagruppe og spisebord. Ny varmepumpe ble montert i 2023.

Trivelig kjøkken på 10m² med innredning fra 2006 levert av Ikea. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter med laminert benkeplate. Keramiske fliser over benkeplate. Laminat lagt på gulv i 2024, malt strie på vegger og takplater i himling. Her er stål vaskekum, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og opplegg for vaskemaskin. Kjøleskap/frys er integrert. Egen spiseplass på kjøkkenet. Panelovn montert i 2022.

Boligens bad er på 2,9m². Badet ble oppgradert i 2005 av forrige eier. Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Takplater i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett. Dusjkabinett har bunn og bakvegger. Dusjvann går direkte i sluk. Dette fører til minimal fuktpåvirkning på gulv/vegger ved dusjing.

Boligen har to soverom med arealer på 10,3m² og 4,5m². Begge soverom har parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Det største soverommet brukes som foreldresoverom/ hoved soverom. Her er plass til dobbelt seng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement. Nye panelovner montert på begge soverom i 2022.

Tilhørende loftsbod på 1,6 m² (gulvflate: 11,2 m²) og en bod under trapp på 0,8m² (gulvflate på 2,4m²) gir gode oppbevaringsmuligheter. Vindu på tørkeloft ble byttet i 2022.

Det er påbegynt vedlikehold/rehabilitering av trappeinngang og tørkeloft (boder) til seksjon 2 og seksjon 3 (vinyl gulv, nye lamper og malingsarbeider trapp). Styret jobber med å innhente priser på pussing og maling av fasaden. Dette vil mulig føre til økte felleskostnader.

Det foreligger en bekreftelse fra Bergen Bymiljø etat på rett til parkering på parkeringsplass overfor eiendommen, tilhørende sameiet.

Byggeår

1931

Tomteareal

276m2

Parkering

Parkering på eiendommens to parkeringsplasser, som disponeres iht sameiets vedtekter.
Ellers soneparkering i området.

Oppvarming

Varmepumpe i stue.
Panelovner på begge soverom og kjøkken.
Gulvvarme på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 03.09.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

05-09-2024

Kart
Løbergsveien 69D, 5055 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny