Foldnesvegen 135
5354 STRAUME

Eneboligen strekker seg over tre plan og inneholder: Underetasje: Gang, to boder og uinnredet kjellerrom, hybel og hageleilighet. Hovedetasje: Hall, wc, stue, kjøkken, to soverom, bad, vaskerom, omkledningsrom, garderobe og gang. Loftsetasje: Gang m/ trapp, to soverom, TV-stue og bad. Eneboligen har også dobbel garasje og redskapsbod.

Standard

Eiendommen |
Stor og innholdsrik eiendom med solrike uteplasser. Her får man umiddelbart den gode følelsen. Boligen ble bygget i 2006 med dobbel garasje, og i senere tid oppført redskapsbod.

Eiendommen er i enden av blindvei og er ellers pent opparbeidet med plen, terrasse, platting og beplantning. Uteområdet har flere soner: Stor uteterrasse med god plass til utemøbler. Pergolaen er også et utmerket sted for alt fra barnebursdager til hyggelige sammenkomster med familie og venner. Det er også ekstremt gode solforhold på eiendommen, fra tidlig morgen til sene kvelder. På enden av tomten er det også et koselig tjern som gir det lille ekstra til helhetsuttrykket.

Ellers har eiendommen et fin hellebelagt innkjørsel og flere biloppstillingsplasser både på fremsiden og nedenfor huset.

Første etasje |
Et lyst og luftig inngangsparti ønsker deg velkommen inn. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående høy standard på overflater og utstyr. Hallen er på hele 22 kvm og har en takhøyde på hele 5 meter.
I tilknytning til hallen er gangen med en romslig skyvedørsgarderobe hvor du har mulighet til å henge fra seg det du måtte ønske av sko og yttertøy.

Fra hallen ledes man naturlig inn mot boligens samlingssted - stuen. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. I stuen smykker peisen med rentbrennende innsats rommet og varmer godt på kjølige dager. Fra stuen har du utgang til boligens terrasse som er på hele 66 kvm. Terrassen er en herlig forlengelse av stuen på fine sommerdager!

Kjøkkenet er adskilt fra stuen og måler ca. 28 kvm. Utformingen på kjøkkenet gir rommet et sosialt preg. Kjøkkenet er stort, romslig og innredet med laminert benkeplate og profilerte fronter. Det er fliser mellom benkeplate og overskap. Det er integrert stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp (bred modell) oppvaskmaskin, vinskap og takhengt ventilator. Kjøkkenet har også frittstående kjøleskap med frysedel. Kjøkkeninnredningen er levert av Bolette. Det er også plass til spisegruppe i kjøkkensonen.

Hoveddelen av boligen har totalt fire soverom som fordeler seg over to etasjer. Hovedetasjen består av to soverom som er på 17 kvm og ca. 14 kvm. Hovedsoverommet er romslig med mulighet til å innrede med ønskelig møblement. Fra soverommet har du utgang til en nydelig balkong hvor du kan nyte morgenkaffen. I tilknytning til hovedsoverommet er det en romslig garderobe og videre adkomst til etasjens bad.

Badet måler ca. 13 kvm og har fliser/termofuru med elektriske varmekabler i gulv, samt fliser og elektrisk vifte på vegg. Badet er innredet med servant med heltre benkeplate og oppbevaring, toalett, bidet, steambadekar og dusjhjørne.
Vegg i vegg med badet er boligens vaskerom. Vaskerommet er ca. 8 kvm og har fliser på gulv. Vaskerommet er innredet med slette fronter, benkeplate i laminat og nedfelt oppvaskkum, samt har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.


Loftsetasje |
Trappen fra boligens hall fører deg opp til boligens loftsetasje og videre opp til en koselig TV-stue på 25 kvm. Har kan du trekke deg tilbake eller er perfekt for de yngre familiemedlemmene. TV-stuen har en nydelig vedovn som sørger for en hyggelig atmosfære og god temperatur på kalde dager.

Etasjens to soverom måler 10 kvm og ca. 21 kvm. Rommene er av god størrelse og kan enkelt møbleres med ønskelig soveromsmøblement.
I tilknytning til soverommene er hoveddelens ander bad. Badet har fliser og varmekabler i gulv og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med heldekkende servant med oppbevaring, veggskap, toalett og dusjnisje.

Underetasje |
Hoveddelens underetasje består hovedsakelig av bodareal som gir godt med oppbevaring.

Eiendommen har også to utleiedeler som begge har utvendig adkomst.
Hageleiligheten er moderne og består av: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad, vaskerom og bod.
En hybel som i godkjente bygningstegninger er tegnet inn som kjellerstue og tilhørende del av hoveddel. Hybelen er derfor ikke godkjent som en selvstendig boenhet. Hybelen består av kjøkken/stue med alkove og bad.

Velkommen på visning til ditt nye hjem!

Byggeår

2006

Tomteareal

1976m2

Parkering

Med boligen har du parkering i stor dobbelgarasje og flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Rentbrennende peisinnsats i stue i hoveddel.
- Rentbrennende vedovn i TV-stue.
- Elektriske gulvvarme i alle rom i underetasje og hovedetasje, samt på bad på loft.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 29.07.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

31-08-2024

Kart
Foldnesvegen 135, 5354 STRAUME

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Hedlemyra 6
142 m2 - 4 soverom
kr 3 990 000
Meny