Nordmarka 73
5211 OS

Nordmarka 73 er en flott og innholdsrik eiendom med stor tomt og pent opparbeidet hage med epletre, plommetre, kirsebærtre, ripsbusker, amerikansk blåbær og boysenbær. Her finner man også et pent drivhus og garasje med tilknyttet verksted. Det er også parkering i dobbel-carport og på egen tomt. Tomten er av slik størrelse at det kan være mulig å skille ut en boligtomt. Dette vil i så fall ha en vesentlig verdi for kjøper. En slik prosess krever godkjenning av kommunen og kjøper må selv ta ansvar for å utnytte denne muligheten ved å kontakte Bjørnafjorden kommune og søke om fradeling og regulering til bolig. Huset går over tre plan med følgende inndeling: 1.etg: Entré, gang, trappegang, bad, soverom, stue og kjøkken 2- etg: Stue, toalett, soverom, kjøkken/soverom. Det foreligger ikke godkjente tegninger av denne etasjen og vi har ikke dokumentasjon som viser at rommene er godkjent for varig opphold. Kjeller: Gang, vaskekjeller, soverom, soverom, bod, bod, bod. Soverommene er ikke godkjent som soverom. Soverommene er på godkjente tegninger tegnet inn som disponible rom. Det kreves søknad om bruksendring for at rommene skal bli godkjent for varig opphold. Rommene er dermed ikke godkjent som soverom, men innredet og benyttet som dette.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Nordmarka 73. En innholdsrik og romslig familiebolig med flott og opparbeidet hage, drivhus/utestue, garasje, verksted, dobbel-carport m.m. Her bor du landlig i rolige omgivelser, men likevel med kort avstand til Os sentrum og alt man måtte trenge.

Det første som møter deg er en romslig entré med gode lagringsmuligheter i garderobeskap. Entréen og deler av badet ble tilbygget i 1989. Videre inn kommer du til mellomgang som i dag blir benyttet som kontor plass. Opprinnelig var dette et eget soverom, og ved behov kan man stenge av med lettvegg for ekstra soverom.

Stue og kjøkken er i åpen løsning, og de store vindusflatene sikrer godt med naturlig lys til rommet. Her er det god plass til både sitte- og spisegruppe, og den herlige uteplassen har enkel adkomst fra kjøkkenet. Her ligger alt til rette for behagelige sommerdager, og skulle regnet melde sin ankomst trekker du enkelt inn i den flotte hagestuen/drivhuset.

Kjøkkenet er levert av HTH og har integrerte hvitevarer foruten om kjøleskap med frysedel. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. Kjøkkenet er videre godt utstyrt med både skap- og benkeplass.

Hovedsoverom har adkomst fra mellomgangen har rommet sikrer god plass til både dobbeltseng og garderobeløsning.

Baderommet er helfliset med gulvvarme, og rommet er utstyrt med dusjkabinett, toalett og romslig møbel med skuffeseksjon, høyskap og vegghengt speilskap.

Loftsetasjen er innredet med tv-stue, to soverom og toalett. Tv- stuen er av god størrelse, ypperlig for barna å kunne trekke seg tilbake i tillegg til eget toalett i samme etasje. Soverommene har begge god plass til seng og kommodeløsning.

I kjelleretasjen finner man vaskerom, boder og to soverom.

Vaskerommet har praktisk inngang direkte fra uteplass, ypperlig for barnefamilier med sølete tøy.

Uterommet byr på herlig opparbeidet hage med solrike uteplasser, og på baksiden av boligen finner du to praktiske uteboder/verksted. Perfekt plass for lagring av verktøy, hageredskaper osv.

Oppsummert en innholdsrik familiebolig som bør oppleves, velkommen til visning!

Byggeår

1961

Tomteareal

2251m2

Parkering

Parkering for to bilder i carport (med elbil-lader), garasje ellers plass til flere biler på tomten.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruslagt innkjørsel, biloppstillingsplasser, trapper, belegningsstein, plen og diverse beplantning.

Oppvarming

Varmekabler på badet, vedovn og varmepumpe i 1.etasje, ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

12.08.2024.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen.

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

31-08-2024

Kart
Nordmarka 73, 5211 OS

Se flere boliger i området

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Nordmarka 73
242 m2 - 5 soverom
kr 4 690 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Olavegen 21
233 m2 - 4 soverom
kr 5 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Byvegen 400
67 m2 - 1 soverom
kr 1 490 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorpo 26
186 m2 - 4 soverom
kr 5 490 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 65
263 m2 - 3 soverom
kr 7 800 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 2G
63 m2 - 1 soverom
kr 2 790 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Steglet 33
254 m2 - 3 soverom
kr 4 190 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 63A
261 m2 - 5 soverom
kr 8 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skipavika 120
203 m2 - 3 soverom
kr 4 850 000
Meny