Professor Keysers gate 2A
5007 BERGEN

Professor Keysers gate 2A

Pen 2-roms sentrumsleilighet like ved Universitetet i Bergen. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder følgende: Gang, stue, kjøkken, soverom, bad og bod. Felles bod på 3,4 kvm i etasjen under.

Standard

Velkommen til Professor Keysers gate 2A, en lys og flott 2-roms sentrumsleilighet attraktivt beliggende på Sydneshøyden nær Universitetet i Bergen. Leiligheten fremstår stilren og moderne med lyse overflater og godt lysinnslipp. God og praktisk planløsning med eget soverom og innvendig bod for oppbevaring. Umiddelbar nærhet til alt byen kan by på av studiesteder, butikker, spisesteder og uteliv.

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje. Her kommer vi inn i en trivelig entré med plass til å henge fra seg yttertøyet. Generelt i leiligheten er det pen laminat på gulv, og lysmalte gipsvegger.

Like ved entréen er det inngang til badet, som er flislagt og har elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne, skap og servant, og har opplegg for vaskemaskin.

Stuen fremstår lys og romslig med store, flotte vinduer som slipper det naturlige lyset inn. Her er det plass til både salong- og spisestuegruppe. Leiligheten har innlagt fiber med uttak i stuen.

Kjøkkenet er meget pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen er fra IKEA med slette fronter og laminert benkeplate, og integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er også plass til løst kjøle-/fryseskap.

Romslig soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Veggene er malt i flotte og tidløse farger.

Godt med oppbevaringsplass i innvendig bod, i tillegg har man tilgang til felles bod i etasjen under.

Byggeår

1878

Tomteareal

60m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Felles tomt på 60,5 m². Bygningen opptar mesteparten av tomtearealet. Det er en liten gårdsplass på baksiden av bygget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 19.08.2024

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

31-08-2024

Kart
Professor Keysers gate 2A, 5007 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny