Trongesmoghaugane 21
5363 ÅGOTNES

Boligen går over to plan og følgende rom er inkludert: Første etasje: Entré, stue/kjøkken, gang, to omkledningsrom, soverom og bad. Underetasje: Tre soverom, kjellerstue, kinorom, trapperom, vaskerom, bad, teknisk rom og utebod. Med boligen følger også dobbel garasje.

Standard

Velkommen til Trongesmoghaugane 21!
Denne flotte boligen ligger tett på flott natur og har en nydelig utsikt. Boligen holder en gjennomgående høy standard med fantastiske material- og fargevalg.

Boligens kjøkken er levert av kvalitetsleverandøren Huseby. Kjøkkeninnredningen er moderne med profilerte eikefronter, overskap som strekker seg helt til taket og nydelige benkeplater i eik og granitt. Kjøkkenet har en stor kjøkkenøy som åpner opp rommet, og gir et sosialt og elegant preg til rommet. Av hvitevarer består kjøkkenet av
ventilator med mekanisk avtrekk, integrert stekeovn, espressomaskin, mikrobølgeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og vinskap.

Kjøkken, spisestue og kjøkken har en god utforming som sørger for naturlige soner i boligen. Boligen har også store vindusflater som sørger for et fantastisk lysinnslipp, samt nydelig utsikt over flott natur. Fra stuen har du utgang til en stor altan på hele 46 kvm.

Boligen består av totalt fire soverom som alle er av god størrelse og romslige garderobeskap. Fra hovedsoverommet i boligens første etasje har du egen altan på ca. 31 kvm hvor du kan nyte morgenkaffen eller noe godt i glasset. Hovedsoverommet har også dirkete tilkomst til eget bad. Badet er helfliset med varme i gulv og avtrekksventil i tak. Badet er innredet med dobbelt servant med oppbevaring, vegghengt toalett og dobbel dusj. Her er alle materialvalgene nøye gjennomtenkt og gir en spa følelse i eget hjem.
Videre fra bad og hovedsoverommet blir du ført til et romslig omkledningsrom.

Beveger vi oss ned til boligens underetasje har du tilkomst til en flott stue nummer to som passer ypperlig dersom man ønsker å trekke seg unna, eller til de yngre familiemedlemmene. Fra boligens andre stue er det tilkomst til egen kino i eget hjem. Rommet er innredet med behagelige kinostoler, lerret og projektor. Det er også montert akustikkplater i taket for den perfekte kino følelsen.

I underetasjen finner vi også boligens andre bad. Badet er helfliset med varme i gulv og avtrekksventil i taket. Badet er moderne med samme flotte materialvalg og er innredet med vegghengt toalett, dusj, et behagelig boblekar og servant med innredning.

Vegg i vegg med badet er vaskerommet. Vaskerommet er helfliset med varme i gulv og avtrekksventil i taket.

Her ligger alt til rette for en behagelig livsstil. Velkommen på visning!

Byggeår

2014

Tomteareal

896m2

Parkering

Asfaltert biloppstillingsplass på egen grunn, samt parkering i dobbel garasje.

Oppvarming

Eiendommen har oppvarming via elektrisitet:
- Vannbåren gulvvarme i boligen (12 stk) soner.
- Vann til vann oppvarming, borehull på egen grunn.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Boligen er ikke energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Johan Rye-Holmboe, datert 31.05.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-08-2024

Kart
Trongesmoghaugane 21, 5363 ÅGOTNES

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Hedlemyra 6
142 m2 - 4 soverom
kr 3 990 000
Meny