Sundby-Hvorups vei 22
5178 LODDEFJORD

Flott familiebolig med nydelig utsikt og opparbeidet uteareal. Hage/Terrasse har gode solforhold. U.etg: Entré, gang, soverom, kjellerstue, bad og vaskerom 1 etg: Entré, gang, trappeganger, soverom 1, soverom 2, stue, kjøkken, bad og toalettrom. Loft: Loftstue. Det er parkering i garasje og ellers på egen tomt.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere denne flotte familieboligen i sentralt og populært boligområde i Bergen vest. Fra boligen er det flott utsikt, gode solforhold og opparbeidet tomt med både parkering og hage. Huset er vedlikeholdt med nytt tak i 2021, baderom 2014, ny varmtvannsbereder samt elkjel i 2019 og diverse overflater som gulv og vegger. 

Velkommen inn!

Entrè er romslig og har god plass til å henge fra seg yttertøy. Videre fra gangen kommer en inn i kjellerstue med hobbyrom innenfor. Rommet er tidligere brukt som både stue og soverom og hobbyrommet er brukt som både verktøysrom og treningsrom. Begge rommene er romslig og har god plass til flere type møbleringer.

Etasjen har et soverom, soverommet har plass til både seng og garderobeskap.

Vaskerommet i huset har malt/behandlet betong på gulv på gulv, malt mur og malt panel på vegger og panel i himling. Inneholder: Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i vegg. Sluk av støpejern. På vaskerommet er også elkjelen plassert som gir oppvarming til hele huset.

Veldig praktisk med bad i både u.etg og 1.etg. Bad i u.etg har keramiske fliser på gulv/vegger, keramiske fliser og takplater i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Det er elektrisk avtrekksventil i himling. Sluk av plast.

1 etasje:

Boligens 1 etasje har 2 soverom, stue/kjøkken, toalettrom og et stort og romslig bad.

Bad i 1 etasje har keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og badekar. Det er avtrekksventil i himling og sluker er av plast.

Kjøkkenet har belegg på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Det er kjøkkeninnredning med profilerte fronter og rommet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er kitchen boards over deler av benkeplaten. Av integrerte hvitevarer kan jeg nevne: Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskuff.

Huset har adskilt toalettrom med keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og malt platekleding i himling. Rommet inneholder: Servant og toalett. Det er avtrekksventil i vegg og i himling.

2 gode soverom med god plass til både dobbeltseng og garderobeskap.

Romslig stue med nydelig utsikt og med utgang til terrasse. Stue har store vinduer som sikrer rommet godt med naturlig lys i tillegg til den flotte utsikten. Fra stue er det utgang til terrasse og hage. Det er ildsted i boligen, denne er plassert i stue.

Fra gang/entrè i 1 etasje er det trapp opp til loftet. Her er det innredet som en loftstue. Rommet har 52 kvm gulvareal, men tilfredstiller ikke høyde for oppmålbart areal. Rommet har takhøyde i midten på ca 2 meter.

Byggeår

1970

Tomteareal

1040m2

Parkering

Det er parkering i garasje og ellers på egen tomt.

Arealbeskrivelse

U etg: Entré, Gang, Soverom, Kjellerstue, Bad, Vaskerom
1 etg: Entré, Gang, Trappeganger, Soverom 1, Soverom 2, Stue, Kjøkken, Bad, Toalettrom.
Loft: Loftstue.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på bad 1.etg.
- Varmepumpe i stue og på loft.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-08-2024

Kart
Sundby-Hvorups vei 22, 5178 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny