Glåmsneset 37
5177 BJØRØYHAMN

Trivelig fritidsbolig med landlig og flott beliggenhet sør på Bjorøy, med tilkomst via båt. Fritidsboligen går over en etasje og inneholder stue, kjøkken, tre soverom og bad. Flere terrasser rundt boligen. I tillegg er det bygget to anneks på eiendommen. Det ene annekset er på 11 kvm og har to rom innredet med sengeplasser, det andre er på 15 kvm og innredet med bod og bad/vaskerom.

Standard

Velkommen til Glåmsneset 37, en trivelig og flott hytte i naturskjønne omgivelser på Bjorøy. Her ligger man usjenert til med nydelige sol- og utsiktsforhold, som man kan nyte fra flere romslige terrasseplattinger rundt boligen. Hytten fremstår lys og romslig med god planløsning, og i tillegg har man to anneks på tomten som er innredet. Tilkomst via båt, hvor det er et felles kaianlegg ca 100 meter unna hytten. Det er også mulighet å leie båtplass i Tangen båthavn på Bjorøy. Hytten er oppgradert de senere år og fremstår lys og moderne med tidsriktige overflater og fargevalg.

Hytten går over ett plan. Nordvendt platting på 14 kvm ved inngangsparti, videre herfra går man inn i lys entré med plass til klesoppheng. Det er laminat på gulv og vegger malt i tidløs farge.

Like til venstre for entréen ligger badet, som er overflateoppusset i nyere tid. Imidlertid er løsning og valg av materiell ikke tilstrekkelig, og man må påregne oppgradering. Badet er innredet med toalett, dusjkabinett og servant.

Ved siden av badet ligger hovedsoverommet, som er av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobe. Her er også utgang til egen østvendt terrasseplatting på 9 kvm, hvor man kan nyte soloppgangen.

Til høyre fra entré ligger stue og kjøkken, med to separate innganger fra entré/gang. Stuen er lys og luftig med store vinduer som slipper det naturlige lyset inn. Flott laminat på gulv, og veggene er malt i pene farger. Stuen har også peis med innsats. Koselig innhuk med plass til spisestue, og videre tilkomst til kjøkkenet.  Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, men likevel med kjøkkenet praktisk tilbaketrukket med skillevegg mot dagligstuen. Kjøkkenet er meget pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen er fra 2022 og har mørke, glatte fronter samt heltre benkeplate. Integrert kjøle-/fryseskap, og plass til komfyr og oppvaskmaskin.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig sørvendt terrasse på 17 kvm, med videre tilkomst til den store og romslige plattingen foran hytten. Her kan man nyte flotte soldager om sommeren, samt den fantastiske utsikten. Egen hagestue med takoverbygg.

De to resterende soverommene ligger langs kjøkken og spisestue, og er lyse og trivelige med plass til seng og garderobeskap eller kommode. Laminat på gulv, og moderne, tidløse farger på veggene.

Det er bygget to anneks på tomten. Ett er på 11 kvm, og har to rom innredet med sengeplasser. Her er det tregulv og panel på vegger. Det andre annekset er på 15 kvm, hvor det er et romslig bad innredet med servant, dusjkabinett, toalettløsning og opplegg for vaskemaskin. I tillegg er her romslig bod med god oppbevaringsplass. Det foreligger godkjent byggesøknad for anneks på 11 kvm, godkjent som bod (ikke oppholdsareal). Det foreligger ikke godkjenninger for det andre annekset.

Byggeår

1982

Parkering

Mulighet for parkering ved båthavn.

Beskaffenhet

Tomten er naturtomt, fritidsboligen har også felles kaianlegg og flytebrygge.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Gisle Knoph Dyngeland, datert 20.07.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-07-2024

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 650 000
Meny