Absalon Beyers gate 35
5034 BERGEN

Absalon Beyers gate 35

Andelsbrevnummer

103

1. etasje: Entré / kjøkken (8,1 m²), Stue (12,6 m²), Bod m/utvendig adkomst (4,2 m²) 2. etasje: Gang m/trapp (4,6 m²), Bad (3,2 m²), Soverom (12,2 m²) Hems: Hems uten målbart areal  

Standard

Velkommen til Absalon Beyers gate 35 - ditt helt eget Bergenshus bortgjemt i bakgården, innimellom byens mest sjarmerende trehusbebyggelse!

Området oser av Bergensk sjel. Den lille eneboligen er en eierseksjon og del av et lite sameie med 5 leiligheter pluss dette huset. Et over hundre år gammelt hus trenger man ikke rynke på nesen av nødvendigvis, for på denne tiden bygget man gjerne i bedre kvalitet enn hva man gjorde i etterkrigstiden. Se avsnittet om byggemåte og vedlagte tilstandsrapport for mer om teknisk tilstand.

Denne sjarmerende boligen har blitt jevnlig vedlikeholdt og ble i stor grad pusset opp i 2013. Her kan du flytte inn uten å måtte tenke på umiddelbare oppgraderinger. Boligen har god planløsning over 2 etasjer og gjennomtenkte løsninger som gjør at du virkelig kan bo greit, selv på få kvadratmeter - litt som i et minihus, kanskje? Bare at her eier du fast eiendom.

Velkommen inn!

Entré / kjøkken (8,1 m²):
Ved inngangen møtes du av et funksjonelt og innbydende kjøkken. Her er det fliser på gulvet og en super kjøkkeninnredningen fra IKEA, installert i 2013. Innredningen har glatte fronter/vitrineskap, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Fliser over benkeplaten og belysning under overskap gir en lys og praktisk arbeidsplass. Du finner også ekstra oppbevaringsplass bak trappen. Integrerte hvitevarer inkluderer stekeovn, keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Fra kjøkkenet tar du maten med deg direkte inn i stuen som er adskilt med en stor flott skyvedør.

Stue (12,6 m²):
Stuen er koselig og lys med parkett på gulvet, tømmer/malte plater på veggene og malte plater i himlingen. Med en takhøyde på ca. 2,50 meter og en luft-til-luft varmepumpe fra Midea montert i 2023, sikrer stuen både romfølelse og komfort gjennom hele året. Den stilige skyvedøren tar opp lite plass, og sørger for avskjerming dersom man f.eks. vil benytte den til ekstra soverom for gjester.

Vi går opp i andre etasje. Her møter vi først husets bad.

Bad (3,2 m²):
Det moderne badet har lekre keramiske fliser på gulv og vegger, og innfelte spotter for god belysning. Det er satt inn moderne møbel med heldekkende servant , speil med belysning, vegghengt toalett og dusj med skyvbar dør. Elektriske varmekabler, plastsluk og elektrisk vifte på veggen sikrer komfort og funksjonalitet.

Soverom (12,2 m²):
Soverommet er romslig med parkett på gulvet, og en imponerende takhøyde på opptil ca. 4,28 meter. Dette gir en lys og luftig følelse. Legg også merke til de karakteristiske takbjelkene. Rommet møblerer du enkelt med dobbelseng. Garderobeskapet medfølger, og du kan til og med få plass til et lite hjemmekontor om ønskelig.

Hems:
Det er også laget til en liten hems. Her er det begrenset takhøyde (opptil ca. 1,47 m). Likevel er arealet perfekt som ekstra lagringsplass eller et koselig soveområde.

Bod m/utvendig adkomst (4,2 m²):
Utvendig finner du en praktisk bod. Her er det fordelerskap til rør-i-rør, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, som gir ekstra lagringsplass og funksjonalitet.

Bakgård:
Sameiet har en flott felles bakgård belagt med steinheller. Etter selgers erfaring har den hittil bare vært benyttet av bakgårdshuset. Bakgården har to naturlige avdelinger for møblering dersom man skal ha stort besøk, eller flere benytter den samtidig. Det har nylig blitt installert 2stk stikkontakter på ytterveggen til bruk i bakgården.

Absalon Beyers gate 35 er en unik mulighet til å bo i et sjarmerende Bergenshus med moderne fasiliteter og en praktisk beliggenhet nær både by og natur. Velkommen til visning!

Byggeår

1910

Tomteareal

145m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser. Her kan man opprette parkeringsavtale med kommunen for å parkere i gaten like utenfor. Det er også tilgang på ladepunkt for el-biler, og parkering for leiebiler i nabokvartalet.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming.
- Varmekabler på bad og entré/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket ORANSJE - G . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført av takstmann Patrick Bang den 23.06.2024.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-07-2024

Kart
Absalon Beyers gate 35, 5034 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny