Vallalia 28
5227 NESTTUN

U-etasje: - Trapp/gang og allrom 24,50 m² - Bad/vaskerom 7,50 m² - Teknisk rom 2,30 m² - Soverom 7,00 m² - Soverom 16,80 m² 1 etasje: - Entre/gang 7,00 m² - Bad 4,60 m² - Soverom 6,50 m² - Soverom 9,80 m² - Stue/kjøkken 48,00 m²

Standard

Velkommen til Vallalia 28!

Romslig og innbydende entre med god plass til henge fra seg yttertøy i den romslige skyvedørsgarderoben og å sette fra seg sko. Videre ledes du naturlig til resterende rom i hovedetasjen: stue, spisestue, kjøkken, bad og to soverom.

Første som møter oss er den romslige stuen. Det er lys laminat på gulv og malte overflater på vegger, fargevalgene delikate og de gode vindusflatene gir stuen mye naturlig lysinnslipp. Planløsningen gjør stuen enkel å innrede med sofa, bord, sittegruppe og annet passende møblement. Det er åpen løsning til kjøkkenet.

Kjøkkenet er nytt i 2024 fra IKEA. Kjøkkeninnredning har slette fronter og benkeplate i laminat. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Kjøkkenet er romslig som gjør at du har rikelig med skap- og benkeplass. Alt du trenger for små og store kokkekunster.

Videre i første etasje finner vi badet, det også nyoppusset i 2024. Badet er romslig og er innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil med varme og belysning. Det er keramiske fliser med varmekabler i gulv.

Boligen har fire soverom, to i første etasje og to i underetasjen. Soverommene er romslige og har plass til seng, nattbord og annet passende møblement. Soverommene måler henholdsvis 6,5 m², 7 m², 9,8 m² og 16,8 m².

Ned i underetasjen går du i en nydelig trapp av eik. Her finner vi to soverom, stue, gang, bad/vaskerom og tekninsk rom. Det er laminat med varme i gulv. Badet i underetasjen måler 7,5 m² og er innredet med vegghengt toalett, dusj, utslagsvask i benkeskap og røropplegg for vaskemaskin. Det er keramiske fliser og varme i gulv.

Byggeår

1958

Tomteareal

917m2

Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt.

Oppvarming

- Elektriske varmekabler på bad i underetasje og hovedetasje
- Varmefolie i hele underetasje
- Peis/ildsted

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 12.06.2024

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-07-2024

Kart
Vallalia 28, 5227 NESTTUN

Se flere boliger i området

Meny