Kråkenesveien 67
5152 BØNES

U-etasje. - Trapp/gang 5,90 m² - Soverom 9,10 m² - Soverom 8,10 m² - Bod 5,10 m² - Vaskerom 3,60 m² 1 etasje. - Entre/gang 9,00 m² - Bad 4,20 m² - Soverom 10,50 m² - Trapp 1,50 m² - Stue/kjøkken 57,30 m² - Tv-stue 13,00 m²

Standard

Velkommen til Kråkenesveien 67!

Romslig og innbydende entre med god plass til henge fra seg yttertøy og å sette fra seg sko. Videre ledes du naturlig til resterende rom i første etasje: stue, spisestue, kjøkken, bibliotek, bad og to soverom.

Første som møter oss er den romslige stuen og biblioteket. Det er fiskebensparkett av eik på gulv og malte overflater på vegger, fargevalgene delikate og de gode vindusflatene gir stuen og biblioteket mye naturlig lysinnslipp. Planløsningen gjør stuen og biblioteket enkel å innrede med sofa, bord, sittegruppe og annet passende møblement. Hemsen er en favoritt for barna. Det er åpen løsning til kjøkkenet.

Kjøkkenet er nytt i 2020 fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkkenet. Kjøkkeninnredning har profilerte fronter og benkeplate i kompositt. Av integrerte hvitevarer er det oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator. Komfyr medfølger i handelen. Kjøkkenet er romslig som gjør at du har rikelig med skap- og benkeplass. Alt du trenger for små og store kokkekunster.

Videre i første etasje finner vi badet. Hovedbadet er romslig og er innredet med toalett, dusjkabinett, servant med møblement, speil og belysning. Det er keramiske fliser på gulv med varmekabler i gulv og malte fliser på vegger.

Boligen har fire soverom, to i første etasje og to i underetasjen. Soverommene er romslige og måler og har plass til seng, nattbord og annet passende møblement.

I underetasjen finner vi et praktisk vaskerom og bod itillegg til to soverom. Det er betong gulv og strie på vegger. Vaskerommet er innredet med utslagsvask, røropplegg/sluk for vaskemaskin og 200 L varmtvannsbereder.

Byggeår

1932

Tomteareal

940m2

Parkering

Parkering i garasje med elbil-lader. Parkering ellers på egen tomt.

Beskaffenhet

Uteområdene er pent opparbeidet med ulike soner. En stor, pen og innholdsrik hage med 6 epletrær, plommetre, stikkelsbær og rips. I tillegg mange fine områder for å anlegge kjøkkenhage og utstrakt bruk av naturstein gjør at det stilmessig passer inn i området. Selger har plantet noe bambus og andre "asiatiske" vekster for et japansk preg, noe som står i stil med Konow Lunds tanker om den japanske naturhagen. Det er også anlagt fontene i hagen, da rennende vann er en viktig del av denne stilen.

Oppvarming

- Elektrisk
- Elektriske varmekabler i gulv på bad, entre/gang og i underetasjen.
- Peis/ildsted
- Varmepumpe

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 17.06.2024

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-07-2024

Kart
Kråkenesveien 67, 5152 BØNES

Se flere boliger i området

Meny