Småskansen 2
5019 BERGEN

Småskansen 2

Leiligheten inneholder: entré, stue&kjøkken, bad, to soverom, loftsrom og innvendig bod.

Standard

Velkommen til Småskansen 2!

Leiligheten ligger fint til i en innbydende bygård.  Med nærhet til sentrum, Fjellveien, Fløyen, dagligvare og en rekke studieinstitusjoner har du alt du måtte behøve i hverdagen! Bygget ble renovert i perioden 2022/2023 - da ble taket skiftet, alle vinduer byttet, dører skiftet, yttervegger rehabilitert og malt, bjelker over vinduer ble skiftet, rømningstrapp ble byttet ut og ny og luftventil på hems ble installert.

En flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Det er plass til oppbevaring av sko og yttertøy i praktisk innhukk i gangen.

Fra boligens entré er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: kjøkken & stue, to soverom og bad. Trappen i stuen tar deg videre til loft og innvendig bod.

Stue & Kjøkken |

Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - en åpen stue & kjøkken løsning. Rommets løsning gir rommet et sosialt preg. Vindusflater sikrer naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene slik man selv måtte ønske. Fra stuen kan du nyte det fineste levende-maleriet du kan tenke deg - utsikt over Norges vakreste by!

Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har kjøkkeninnredning fra Invita med hvite profilerte fronter, benkeplate i heltre og nedfelt stålvask med ett-greps blandebatteri. Det er belysning under overskap samt innfelte spotter i himling. Kjøkkenet har en halvøy/barløsning mot stue med benkeplate som kan forlenges eller senkes i begge ender. Følgende hvitevarer er integrert og medfølger handelen: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Takhengt ventilator.

Bad |

Badet måler 4,3 kvadratmeter og har keramiske fliser på gulv og vegger og malte plater i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, slette fronter, ett-greps blandebatteri, speil, vegglampe, veggskap, vegghengt toalett, dusj med foldedører i herdet glass og dusjgarnityr med hånddusj. Det er elektriske varmekabler i gulvet, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og fordelerskap til rør-i-rør.

Soverom |

Leilighetens to soverom måler 11,1 og 6,4 kvadratmeter. Rommene har god plass til seng, nattbord, garderobe og annet passende møblement.

Loft |

Trappen i stuen leder deg opp på leilighetens loft. Rommet kan benyttes som en stue nr 2, men fungerer også utmerket som overnattingssted for gjester da det er en praktisk glassdør som gjør at man kan lukke igjen.

Bod |

Praktisk innvendig bod med tilkomst fra loft på 2,4 kvadratmeter, samt tilhørende ekstern bod i kjeller på 4,5 kvadratmeter.

Uteplass |

Sameiet disponerer felles bakgård.

Byggeår

1919

Tomteareal

153m2

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i boligsone 6: Domkirken. Du må ha synlig sonekort i bilen for å kunne parkere i boligsonen.
Pris: Kr 560,- per måned.
El-bil: Beboere med elbil får 25% rabatt for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen sentrum, se Bergen kommune sine hjemmesider.

Det er mulig å leie parkeringsplass i parkeringsanlegget ved skansedammen dersom man har folkeregistret adresse i området som boligen tilhører.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
El. varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 20.03.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-06-2024

Kart
Småskansen 2, 5019 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny