Brønndalen 19
5176 LODDEFJORD

Boligen går over to plan og inneholder: Hovedetasje: Vindfang, trapperom, gang, mellomgang, stue, kjøkken, tre soverom, bad og WC Underetasje: Entré/ stue, soverom (ikke godkjent), bad, gang/ vaskerom og matbod, samt garasje.

Standard

Velkommen til Brønndalen 19! Denne flotte eneboligen ligger svært sentralt til i Loddefjord i et rolig og barnevennlig område. Fra boligen er det korte avstander til det du måtte ønske i hverdagen av butikker og skole.

Tomten er flott opparbeidet med nydelig hage, terrasse og balkong. Hagen har svært lite innsyn og har flere plommetrær med rikholdelig av plommer, ripsbusker, solbærbusker, stikkelsbær og rabarbra. Det har tidligere vært dyrket poteter og grønnsaker i hagen.

Velkommen inn! Her blir du møtt av en entré på ca. 2 kvm. I tilknytning til entréen er det et praktisk toalett. Videre blir du ført inn i en romslig gang på ca. 6 kvm hvor du har videre tilkomst til husets stue, kjøkken, soverom og bad.

Stuen er på hele 36,5 kvm og har en utforming som gjør rommet enkel å møblere, både med en romslig sofagruppe og en spisestue som rommer hele familien. Stuen har store vinduer som gir et nydelig lys inn i rommet, samt en flott utsikt. Her er det en koselig peis som varmer godt vinterstid, samt utgang til en stor terrasse på ca. 26 kvm som kan nytes sommerstid.

Fra stuen har boligen en naturlig tilknytning til kjøkkenet. Kjøkkenet er av god størrelse og har profilerte fronter og vitrineskap, benkeplate i laminat og heldekkende stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av komfyr med induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og integrert ventilator.

Boligen har totalt tre soverom som alle ligger i boligens hovedetasje. Soverommene er på henholdsvis ca. 13 kvm, ca. 9 kvm og ca. 7 kvm. Hovedsoverommet har et romslig garderobeskap samt utgang til en nydelig balkong hvor du kan nyte morgenkaffen.

I tilknytning til boligens soverom er etasjens bad. Badet er på ca. 4 kvm og er helfliset med elektriske varmekabler og elektrisk vifte i tak. Badet er innredet med heldekkende servant med oppbevaring, toalett og dusjkabinett.

Beveger vi oss ned til boligens underetasje kommer vi til husets andre stue. Øverst i trappen er det dør som skiller etasjene og boligens andre stue er perfekt for å trekke seg tilbake eller til bruk for ungdommen. Kjellerstuen er på ca. 22 kvm.
Fra kjellerstuen har du tilkomst til en praktisk bod på ca. 10 kvm som gir godt med oppbevaring.

Underetasjen har også et disponibelt rom som kan innredes etter eget ønske, og har tidligere vært innredet som soverom (ikke godkjet).
I tilknytning til stuen er boligens andre bad. Badet er innredet med servant med oppbevaring, toalett og dusjkabinett. Vegg i vegg med badet er vaskerommet som er på totalt 15,6 kvm.

Alt i alt er dette en nydelig familiebolig med gode planløsninger. Velkommen på visning!

Byggeår

1976

Tomteareal

1021m2

Parkering

Parkering i egen garasje og flere biloppstillingsplasser på eiendommen.

Oppvarming

Boligen er har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Elektriske varmekabler på bad i hovedetasje.
- Luft-til-luft varmepumpe i stue.
- Vedovn i begge etasjer.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 06.06.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-06-2024

Kart
Brønndalen 19, 5176 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny