Markeveien 4A
5012 BERGEN

Borettslaget Markeveien 4 A (5012 BERGEN)

Andelsbrevnummer

20

Leiligheten går over ett plan og inneholder: - Entré, stue/kjøkken, soverom, disponibelt rom på ca. 8 kvm, bad og bod.

Standard

Velkommen til flotte Markeveien 4A! Her bor du i urbane omgivelser kun få meter fra Torgallmenningen med det pulserende bylivet. Leiligheten ligger i byggets åttende etasje hvor du kan trekke deg tilbake i rolige omgivelser med en flott utsikt over taktoppene i Bergen sentrum.

Velkommen inn i en romslig entré på ca. 6 kvm. Leiligheten har en nydelig en-stavs parkett som er gjennomgående for leiligheten, med unntak av bad, og gir en god flyt i leiligheten. Entréens romslige størrelse gir god plass til å henge fra seg det man måtte ønske av yttertøy og sko.

Videre fra entréen blir du ført inn til stuen som er på ca. 25 kvm. Stue og kjøkken har en åpen løsning som optimaliserer plassen i rommet. Har kan du enkelt møblere med en romslig sofa og en hyggelig spisestue. Stuen har flotte stor vinduer som går fra tak til gulv, og kan åpnes opp til en stor fransk balkong. De store vindusflatene gir godt med naturlig lys inn i leiligheten og med den romslige takhøyden føles stuen luftig og lys. Fra stuen har du utgang til en koselig altan på 2,4 kvm.

Kjøkkenet er levert av Kvik og ble montert i 2023. Kjøkkeninnredningen har slette fronter i moderne farger og benkeplate i laminat med underlimt komposittvask. Alle hvitevarer på kjøkken er integrert og består av stekeovn, induksjonstopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Leilighetens soverom som er på ca. 16 kvm, samt et rom på ca. 8 kvm. Begge rom er av god størrelse hvor du kan møblere med ønskelig møblement. På leilighetens hovedsoverom er det en romslig garderobe som gir godt med oppbevaring til klær. Med tilkomst fra hovedsoverommet er det også tilgang til leilighetens bod som er på ca. 3 kvm.

Fra entréen har du tilkomst til leilighetens bad på ca. 6 kvm. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og spotter i tak. Rommet er moderne og er innredet med servant med oppbevaring, toalett, dusj med foldedører, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Med leiligheten følger også en ekstern bod som er i samme etasje.

Velkommen på visning!

Byggeår

1936

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser og flere parkeringshus i nærheten.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-07-2024

Kart
Markeveien 4A, 5012 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny