Starefossbakken 13E
5019 BERGEN

Sameiet Starefossbakken 13

Leiligheten går over ett plan og inneholder: - Entré, stue, kjøkken, gang, soverom, disponibelt rom, bad og WC

Standard

Velkommen til Starefossbakken 13E! Denne nydelige leiligheten har en enkel og trappefri adkomst.

Når du kommer inn i leiligheten blir du møtt av en praktisk entré på ca. 3 kvm. Her er det parkett på gulv og en romslig skyvedørsgarderobe som gir god plass til å henge fra seg det man skulle ønske av yttertøy og sko.
Videre inn kommer du til hallen som måler ca. 8 kvm. Fra hallen har du tilkomst til stue, kjøkken, bad og wc.

Stuen er lys og åpen med den nydelig utsikt som blir innrammet av store vindusflater. Stuens utforming gjør den enkel å innrede både med en hyggelig sofagruppe, TV-avdeling, samt en romslig spisestue. Fra stuen har du utgang til leilighetens terrasse som måler hele 14,5 kvm og er sørvestvendt med flotte solforhold.

Leilighetens kjøkken er på ca. 12 kvm og har en utforming som gir godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn med keramisk platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap med frysedel, samt integrert ventilator.

Hovedsoverommet har tilkomst fra stuen og er på ca. 12 kvm. Her kan du enkelt innrede med dobbeltseng og annet ønskelig møblement. Det er også montert en romslig garderobe med skyvedører som gir godt med oppbevaring. Fra entréen har du tilkomst til et stort disponibelt rom som i dag er innredet med seng.

Leilighetens bad er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og elektrisk vifte på vegg. Badet er på ca. 6 kvm og er innredet med servant med oppbevaring, toalett, dusjhjørne med glassvegger og det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har også et praktisk ekstra wc som er innredet med servant og toalett.

Velkommen på visning!

Byggeår

1984

Tomteareal

2121m2

Parkering

Med leiligheten følger fast parkering i carport, ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet.
- Elektriske varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 30.05.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

20-06-2024

Kart
Starefossbakken 13E, 5019 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny