Gamle Kalvedalsveien 27
5019 BERGEN

Leiligheten inneholder Entré/gang, to stuer, kjøkken, tre soverom, to bad og to balkonger. I tillegg disponerer leiligheten ca halvparten av kjeller og deler av loftet. Hagen deles også 50/50. Det foreligger ingen skriftlig avtale om inndeling p.t. så langt megler er informert.

Standard

Velkommen til Gamle Kalvedalsveien 27 - en eksepsjonell toppleilighet i en av Kalfarets mest ærverdige villaer.

Opplev sjarmen og elegansen i denne sjeldne perlen, hvor moderne komfort møter klassiske detaljer. Med kun to salg i året i dette ettertraktede nabolaget, er dette en unik anledning.

Denne villaen ble opprinnelig bygget som en enebolig, før den ble omgjort til to separate leiligheter i 1933. I 2011 ble toppleiligheten betydelig oppgradert med nye bad, moderne røranlegg og oppdatert elektrisk anlegg. Balansert ventilasjon sikrer et optimalt inneklima året rundt.

Entré/gang (10,7 m²):
Den romslige entréen gir et storslått førsteinntrykk med sitt lyst enstavs furugulv som går igjen i hele leiligheten (unntatt bad og boder).

Stuer (38,2 m² og 19,7 m²):
De to romslige stuene gir deg mye plass til både flere sittegrupper, annen møblering og ikke minst; luft i mellom! Den største av dem imponerer med 2,92 meters takhøyde og en elegant vedovn. Balkongene på 9 m² og 4 m² tilbyr panoramautsikt mot Store Lungegårdsvann, Løvstakken og Bergen sentrum. Nyt solen fra morgen til kveld med denne perfekte vestvendte beliggenheten.

Selger opplyser om sol fra ca. kl. 9 til 22 om sommeren. Vil du underesøke selv kan du se solen flytte seg time for time i solkartet her: https://solforhold.norkart.no/eiendom/beta?lat=60.385550129692625&lng=5.352181855824104&accessKey=42d051e2-519c-499b-921c-4dabbd3a00ea

Kjøkken (20,6 m²):
Det store, moderne kjøkkenet har HTH-innredning med heltre benkeplater og integrerte Miele-hvitevarer, inkludert stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Her er det plass til et stort spisebord for hyggelige måltider.

Soverom (12,5 m², 19,1 m² og 15,5 m²):
De tre romslige soverommene har plass til dobbelseng og garderobe, med vinduer som gir deg et perfekt morgenlys og fin utsikt mot Ulriken.

Bad (6,1 m² og 3,1 m²):
De to badene, oppgradert i 2011, har fliser på gulv og vegger, vegghengt toalett og dusjdører. Det største badet har også opplegg for vaskemaskin.

Ekstra oppbevaring:
Leiligheten disponerer omtrent halvparten av kjeller og loft på tilsammen 174 m², som gir rikelig med lagringsplass.

Hage:
Den frodige, grønne hagen er delt 50/50 og tilbyr en flat gressplen, ideell for både avslapning og lek. Nyt utsikten og den fredfulle atmosfæren.

Gamle Kalvedalsveien 27 tilbyr en enestående mulighet til å bo i en klassisk, oppgradert bolig med moderne fasiliteter og en fantastisk beliggenhet.

Vi inviterer deg til en eksklusiv visning - opplev sjarmen og elegansen selv.

Byggeår

1880

Tomteareal

693m2

Parkering

Parkering på egen tomt ved inngangsparti. Det er plass til én bil per seksjon.
Ellers offentlig gateparkering få meter fra ytterdøren etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Tomten er felles med seksjonen i 1. etasje og er opparbeidet med gressplen, hekk, blomster og prydbusker, samt asfaltert parkering ved inngangsparti og original steingard.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
El. varmekabler på begge bad.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.
Rentbrennende ildsted med glassfront

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.
 

Tilstandsrapport

Utført av Patrick Bang den 24.06.2024.
NB: Det er gjort enkelte utbedringer på forhold nevnt i rapporten. Disse er beskrevet i selgers egenerklæring og under avsnittet "modernisert". Disse er p.t. ikke kontrollert av takstmann.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-07-2024

Kart
Gamle Kalvedalsveien 27, 5019 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny