Nilsvikvegen 4
5177 BJØRØYHAMN

Sameiet Bjorøy Brygge

En meget flott og attraktiv leilighet i sjøkanten på Bjorøy. Leiligheten har vannbåren varme i gulv. Det er parkering i lukket garasje og umiddelbar nærhet tiø sjøen. 1 etasje: Stue/kjøkken, bad, soverom og entrè. Det er innvendig bod, samt en utvendig bod.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere denne nydelige leiligheten på Bjorøy Brygge. Leiligheten ligger helt i sjøkanten like ved Bjorøytunnellen og har 13 minutter til Vestkanten og 7 minutter til Kiwi i Hilleren.  Leilighten ble oppført i 2016 og har gode kvaliteter som vannbåren varme, downlights i tak og flott kjøkken fra Sigdal. Leiligheten er gjennomgående og har uteplass på begge sider av boligen.  En har fast garasjeplass i underetasjen og ellers parkering på felles oppstillingsplasser både inne og ute.

Velkommen inn!

Her har man en lys og trivlig gang med god plass til å henge fra seg yttertøy i garderobeskap. Fra gang er det også tilgang til bod som kan brukes til ekstra oppbevaring av bl.a yttertøy og sko. Boden er på ca 5 kvm.

Videre kommer en til stue/kjøkken med lysmalte vegger og flott enstavs gulv. Rommet har store vinduer som sikrer utsikten inn i rommmet. Det er god plass til sofagruppe og spiseplass. Rommet har downlights i tak.

Kjøkkenet har innredning fra Sigdal med laminert benkeplate. Rommet har ventilator med mekanisk avtrekk og integrert hvitevarer som kan nevnes er: Kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn 

Fra stue/kjøkkendelen er det utgang til terrasse på 14kvm med utsikt mot sjø.

Flott helfliset bad med mørke fliser på gulv og lyse fliser på vegg. Det er laget til nisje til både dusj og vaskemaskin hvor vegg i dusj er tillaget med dekor, slik at man får en brytning i rommet.  Meget lekkert bad som også har vannbåren varme i gulv.

Lekkert hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng samtidig som en har stor skyvedørsgarderobe langs hele veggen. Rommet er malt i lune farger og har samme flotte enstavs parkett på gulv.

Det er sentralvarme i bygget via vannbåren varme.  Det er gulvvarme i stue/kjøkken, vindfang og bad.

Byggeår

2016

Tomteareal

5061m2

Parkering

Leiligheten har fast garasjeplass i garasje. Ellers er det parkering på felles parkeringsplass både innendørs og utendørs.

Arealbeskrivelse

Stue/Kjøkken, bad, soverom og entrè.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i gulv i entrè, bad og stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Johan Rye Holmboe

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

10-06-2024

Kart
Nilsvikvegen 4, 5177 BJØRØYHAMN

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Hedlemyra 6
142 m2 - 4 soverom
kr 3 990 000
Meny