Naustbakken 22
5357 FJELL

Boligen strekker seg over to plan med underetasje og 1. etasje som inneholder: Underetasje: Stue/ kjøkken, soverom, gang, bad, vaskerom og bod. 1. etasje: Entrè/ gang, 2 soverom, bad og toalettrom. Flere biloppstillingsplasser på egen eiendom, derav i garasje. Garasjen går over 2 plan med arealer på: Underetasjen: 85,9m² 1.etasje: 60,2m² Naust på 28m² med hems. Hems har areal på 0,0m² (11,7m² gulvareal)

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere en sjelden mulighet: Nausbakken 22. Dette er en perle av en eiendom med en bygningsform som legger seg fint inn i terrenget. Prosjektet er tegnet av arkitekt Agnes Gjerde som har planlagt en flott kombinasjon av tre, betong og stein. Bygget i 2020 med enebolig over to plan, frittliggende dobbel garasje over to plan, flytebrygge naust med hems. Det ble i februrar 2021 gitt tillatelse til etablering av slipp. Denne er ikke bygget, men henger sammen med flytebryggen slik at man fortsatt skal ha tid til å etablere denne ved ønske. Selger konferer med kommunen vedrørende dette.

Mange spennende løsninger med flere skyvedører/ foldedør, skylight i himling på bad, mye pusset betong og spiler og ikke minst lekre tak belagt med skifertakstein. Eiendommen ligger idyllisk og landlig til på Algrøy med nydelig sjøutsikt. Det følger med flytebrygge og godkjenning for etablering av slipp. Det ønskes velkommen til visning for å la seg begeistre av hele herligheten!

Boligen innehar følgende standard:

Ved inngangsparti ligger den sør-vestvendte terrassen som måler 18,3m², terrassen er belagt med terrassebord.
Her kommer inn i byggets 1.etasje og blir først møtt av en entrè/ gang på 18,7m². Parkett på gulv med underliggende varmekabler, malt platekledning og spiler på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

To av boligens tre soverom er beliggende i denne etasjen, disse soverommene har arealer på 14,7m² og 7,2m². Det største soverommet har pusset betong på gulv med varmekabler, malt platekledning og tapet på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Plass til dobbelseng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement.

Soverom 2 har parkett på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Plass til seng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement.

Ett bad i hver etasje vil bidra til en bedre flyt i en travel hverdag. Badet i 1. etasjen måler 3,9m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler og baderomsplater på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.

Praktisk med eget toalettrom, dette rommet er på 1,9m² med parkett på gulv med underliggende varmekabler. Malt platekledning og tapet på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Toalettrommet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning og vegghengt toalett.

Trapp med åpne trinn leder ned til boligens underetasje.

I denne etasjen ligger det tredje soverommet. Dette soverommet er på 22,6m² og brukes som hovedsoverom/ foreldresoverom. Pusset betong på gulv med varmekabler på gulv, malt platekledning og tapet på vegger, samt malt platekledning med innfelte spotlights i himling. God plass til dobbelseng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement.

Badet i underetasjen måler 15,1m² og har keramiske fliser på gulv med varmekabler og keramiske fliser og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og badekar.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet er på 5m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Her er opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.

Gang på 13,1m² med pusset betong på gulv med underliggende varmekabler og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights.

Stue med åpen løsning mot kjøkkenet er på 40,2m² glassdør mellom stue/ kjøkken og bod ( vinrom?). Dette rommet måler 3,3m².
I stuen/ kjøkkenet er det pusset betong på gulv med varmekabler. Malt platekledning, spiler og betong på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Plass til sofagruppe og spisebord.

Lekker kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH med slette og profilerte fronter. Keramiske fliser over deler av laminert benkeplate. Underlimt stål vaskekum, integrert ventilator i platetopp, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaksmaskin. Stekeovn, platetopp med integrert ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap er integrert.

Flere skyvedører i boligen

Frittliggende garasje over to plan med plass til to biler, arealet i underetasjen er på 85,9m² og areal i 1. etasjen er 60,2m².

Naustet er også over to plan, areal er 28m² med tregulv, mens hems er på 0,0m² (11,7m² gulvareal)

Byggeår

2020

Tomteareal

2487m2

Parkering

Biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, derav i garasje.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Varmekabler i alle rom foruten vin rom.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 07.11.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

30-08-2024

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Hedlemyra 6
142 m2 - 4 soverom
kr 3 990 000
Meny